Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problem z Lee i Theodorem
przemas478:
Jako że mój poprzedni temat został zamknięty to muszę napisać nowy. Więc:
1.Mam problem z Lee bo go nie ma a nie mogę wpisać konsoli bo nie mam pliku GE3.ini a jak klikam ~ to nic nie daje. Więc pytam się co robić??
2.Podobno Theodor miał dać mi jakieś zadania, mi żadnego nie dał tylko tyle że jak podchodzę to mówi że jeszcze jeden krok a oberwę a jak na niego klikam to - ,,Zajmij się swoimi sprawami'' itp. A może najpierw muszę zrobić jakieś inne zadanie a potem iść do niego bo już nie wiem?
Amix:
Musi być plik G3.ini. Po prostu szukać nie umiesz.
przemas478:
Dobra gdzie jest Lee już wiem i wszystko działa a ten drugi problem to nie czasem wina tego że miał ktoś mnie wysłać do Lee (bo on też nie chce ze mną gadać) i wtedy dopiero Theodor da mi te zadania?
Robben:
Powykonuj najpierw zadania w innych miastach - dla Thorusa i Gorna, bo to właśnie Gorn wysyła cię do Lee. Wtedy dopiero idź do Vengardu porozmawiać Theodorem.
Amix:
--- Cytat: przemas478 w 31 Styczeń 2009, 14:03:40 ---Dobra gdzie jest Lee już wiem i wszystko działa a ten drugi problem to nie czasem wina tego że miał ktoś mnie wysłać do Lee (bo on też nie chce ze mną gadać) i wtedy dopiero Theodor da mi te zadania?
--- Koniec cytatu ---
Przecież to logiczne. Po co miałbyś iść do Lee skoro nie masz do niego żadnej konkretnej sprawy? 18 lat i nie myśli...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej