Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Warcraft 3

<< < (2/4) > >>

Arkhan:
Bez dwóch zdań, WarCraft III jest najlepszym RTS'em jaki dane mi było zagrać a pragnę zaznaczyć że to mój pierwszy RTS jest. Oczywiście nie przeszedłem jeszcze całej gry (gram kampanie orków, rozdział IV, podstawka) ale to co zobaczyłem : możliwości warcrafta są zdumiewające, jak prosto i skutecznie wygrać. Zawsze myślałem że takie gry są skomplikowane, że dużo czytania i łatwo sie zgubić, a tu gra się łatwiej niż myślałem. Prosty i przyjazny interfejs, wspaniały soundtrack, ładna i bajkowa grafika, wspaniała fabuła...to wszystko oferuje W3. No i pokusiłem się o Battle Net, z rezultatem 1 wygranej i 6 porażek xD. Spokojnie, dopiero się uczę ;D Jak coś to gram na eurobattle.net i mój nick to ArkhanPL  

Polecam W3, to prosta gra a przyjemności które z niej płyną strumieniami są olbrzymie...będzie co popykać w ferie ;].

Pzdr i jeszcze raz polecam. 100 % super rozrywki na nudne dni.

ÂŚlimaczek:
Moje opinie nie różnią się od pozostałych. Jest to chyba mój jedyny oryginał w domu (nie licząc czasopism), więc ta gra musiała zasłużyć sobie u mnie na duży szacunek. Przeszedłem obydwie kampanie, jak mam czas to gram w battle.neta (ale tylko w UMSy, nick Slimaczek jakby co). Jest to dla mnie najlepszy RTS mimo swojego wieku.
Plusy:
 + dobra, miła dla oka bajeczna grafika
 + 4 bardzo dobrze zrównoważone rasy
 + długa i wciągająca kampania
 + bardzo łatwy interfejs
 + liczne patche, gra jest pozbawiona jakichkolwiek błędów
 + dużo map i ich edytor z wieloma opcjami, dzięki czemu możemy zagrać także w minigry typu Snake, Pacman, pary, różne RPGi np. Final Fantasy niemal nieróżniące się stylem gry od pierwszych 6 części, czy nawet wyścigi
 + dobrze zrobiony multiplayer, rzadko co można znaleść jakichś cheaterów
Minusów ta gra nie ma - Po prostu nie kojarzę żeby w tej grze było coś co mi się nie podoba.

Metztli:
Pierwszy raz zobaczyłam jak gra w tą gre mój młodszy brat, cioteczny, niezabardzo mi się spodobała... Myślałam że to jakaś cienka gra dla maluchów. Ale kilka tygodni później zmieniłam zdanie radykalnie, kolega który ma takie same zainteresowania co do gier jak ja, bardzą ją zachwalał i nawet mi pożyczył, a że byłam chora i znudzona to zaczęłam grać i tak się zeszło ok 5h na graniu pierwszego dnia, potem było coraz gożej  
Gra jest świetna, zachwyciła mnie swoją bajkową grafiką...i zabójczymi tekstami typu: Ciemność wzywała ale mnie akurat nie było przy telefonie    albo Powtarzam po raz ostatni jestem upiorny a nie upojny!  itp.  Poprostu humor tej gry rzucił mnie na kolana... Ale przyznam się gram dość kiepsko, a kampanie przeszłam z nieocenioną pomocą kolegi

Lees:
Warcraft 3 jest w czołowce moich ulubionych gier.Kampanie są ciekawe i w pewnym stopniu wymagające.
Dodatek jest bardziej wymagający od podstawowej wersji gry.Tryb multiplayer umożliwa wiele godzin przyjemnej gry.Gra jest dobrze spolszczona i czuć klimat.Są zabawne teksty w stylu:"Ostrze mrozu jest chłodne","Tnij ostrze mrozu","Rusz dupę".Jest trzecią  częścią wspaniałej serii Warcraft i odważe się ppowiedzieć że spełnij wszystkie oczekiwania.

PS. do Arkhana:Gdyby miałbys problem z jakąś misją chętnie pomogę.GG:9660574.Ale jak przeszłeś ostatnią misję kampanii nieumarłych to nic trudniejszego nie znajdziesz.

Vitnir:
Przyznam że WarCraft 3 była pierwszą grą która mnie wciągnęła (tylko tak mocno).
Fajna jest kampania, ponieważ jest bardzo ciekawa, długa i wszystkie kampanie są ze sobą powiązane.
Szkoda tylko że we "Frozen Thron" nie można grac Nagami, no są oni w ostatniej misji nocnych elfów i Paru misjach Krwawych Elfów, ale chodzi mi o oddzielną kampanie. Gra wieloosobowa też jest świetna (zwłaszcza przez neta). Dobrze że koledzy z Blizzard nie zapomnieli o edytorze świata, na którym spędziłem mnóstwo godzin  . Moja ocena tej gry to 9/10, a to 9 dlatego że nie można grac nagami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej