Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
obrażenia
(1/1)
Olek777:
Gdy gram w gothica 3 i walcze z orkami bandytami lub szkieletami na początku wszystko jest normalnie, po chwili zaczynam im zadawać o wiele więcej obrażeń, aż w końcu mam ich na jednego hita. Czy da się poprawić jakoś ten błąd? (mam patcha 1.6)
stefan666:
--- Cytuj ---Gdy gram w gothica 3 i walcze z orkami bandytami lub szkieletami na początku wszystko jest normalnie, po chwili zaczynam im zadawać o wiele więcej obrażeń, aż w końcu mam ich na jednego hita. Czy da się poprawić jakoś ten błąd? (mam patcha 1.6)
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie. Też tak miałem tylko z tą różnicą jak bardzo długo walczę np. 3-4 godz to wtedy mi się włącza. Jak zabije jednym ciosem z 4-5 orków to wtedy mam już normalnie a co u Ciebie jest to nie mam pojęcia. Z tego co wiem raczej na razie żadne patch tego nie poprawi skoro masz już 1.6.
Smerf323:
To sie dziekie dlatego ze albo walczysz zabujca orków czy jakoś tak (ten miecz ktory mammy na samym poczatku gry) albo posiadamy umiejetność "zabujca Orków" a i wystarczy ze wsadzimy bron spowrottem na plecy i znowu wyciagniemy to juz nie bedizemy mieli orkow na hita. Mam nadzieje ze pomogłem.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej