Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Mroczny Mag

(1/2) > >>

unreal:
Witam wszystkich!

Mam pewien problem, ledwie zacząłem grę, a już nie mogę jej przejść. Chodzi o Morcznego Maga. Dowiedziałem się co nieco o nim i otrzymałem zadanie, że mam się go pozbyć. I tu się zaczyna problem.
W Trelis go nie ma, czekałem niejednokrotnie do północy przed jego chatą i nic. W końcu natrafiłem na kod AssMage_01. Wpisując go z goto nie działa, tak jakby go w ogóle nie było. Wyszedłem za miasto, wpisałem spawn i kod na maga. Nie dało się z nim porozmawiać, więc go zabiłem, ale zadanie dalej jest aktualne. Postanowiłem to zrobić w mieście, wpisałem Spawn po czym mag usiadł sobie na ławeczce i jara jakieś ziele, znowu nie udało mi się z nim porozmawiać, jednak jeśli chce go zabić, ale rzuca się na mnie całe miasto. Proszę o pomoc i z góry dzięki.

Hagen1995:
Wczytaj wcześniejszy inny save i nie wpisuj kodu wystarczy jak go zabijesz popołudniu albo kiedy tam chcesz ale najpierw zdobądź informacje i go zabij a jak zaatakują cie to tp do innego miasta jeśli masz runę.zrób tak jak ci mówię może ci to pomoże jak ci się coś nie udało to napisz

unreal:
Jak zdobędę informacje to nigdzie go nie ma! Wcześniejszy save nic nie da. Może mi ktoś pr\odrzuci mapkę gdzie jest ta jego jaskinia?

Robben:
Kilka tematów wyżej ją masz: http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,18788.msg135327.html#msg135327.

Hagen1995:
No to spróboj tam w tej jaskini jak go tam nie będzie to idź się przespać i spróbuj iść tam do jego chaty i zobaczyć czy jest

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej