Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Thorus, Jezioro w Sliden i Paczki od Tajemniczego Wędrowca
Alfeim:
--- Cytat: marekk1994 w 08 Styczeń 2009, 16:46:10 ---Jest problem z listem. Ani od Thorusa ani od Hectora Osha nie dostałem listu a wszystkie misje wykonałem. o mam z tym zrobić?
--- Koniec cytatu ---
Wykonałeś wszystkie misje dla Thorusa/Kana/Oscha?
marekk1994:
ten alarm odwołany. Dlaczego w Vengardzie nie moge pogadać z Theodorem? Podłaże do niego a on mowi abym sie zatrzymał itd a i tak jak podchodze bliżej nie moge z nim gadać, tylko on mnie zaczyna atakować. Kiedy go pokonuje on i tak nie chce ze mna gadać. Co mam z nim zrobić? Wszyscy Orkowie po wizycie w gothcie mnie atakują, czy to jakś błąd?
Alfeim:
--- Cytat: marekk1994 w 09 Styczeń 2009, 16:49:33 ---ten alarm odwołany. Dlaczego w Vengardzie nie moge pogadać z Theodorem? Podłaże do niego a on mowi abym sie zatrzymał itd a i tak jak podchodze bliżej nie moge z nim gadać, tylko on mnie zaczyna atakować. Kiedy go pokonuje on i tak nie chce ze mna gadać. Co mam z nim zrobić?
--- Koniec cytatu ---
1. Z Theodorem będziesz mógł porozmawiać wtedy, kiedy Gorn poprosi cię o spytanie Lee o pomoc.
--- Cytat: marekk1994 w 09 Styczeń 2009, 16:49:33 ---Wszyscy Orkowie po wizycie w gothcie mnie atakują, czy to jakś błąd?
--- Koniec cytatu ---
2. Porozmawiaj z Magiem Wody w Okarze, tak jak radził Gorn. Było setki razy o tym na forum.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej