Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
U którego mistrza
McAro:
Hmm u Bospera najlepiej mi się pracowało. Można było się dorobić i czegoś przydatnego nauczyć. U Hararda było łatwiej ponieważ nie było tyle roboty i biegania co u innych Mistrzów. I wystarczyło mieć 10. Pkt. W każdym bądź razie najlepszy był dla mnie Bosper.
Nexxis:
Ja tam myślę że najlepszy jest Constantin, wystarczy pochodzić trochę po lasach i już ma się w plecaku pełno grzybów a poza tym, można szybko nauczyć się u niego ważenia przydatnych mikstur takich jak: mikstura siły czy zręczności.
Eric:
Tu trudno jest mi się zdecydować. Na początku grałem u Harada, ponieważ był bug i dzięki niemu można było zdobyć niezłą kasę, ale po pewnym czasie zrezygnowałem z niego bo bugi są dla żółtodziobów. Później próbowałem dla Constantina, ale nie za fajnie się grało w ogóle małe zyski, a dzięki grzybkom mogłem uzyskać coś o wiele lepszego - manę. Później zacząłem pracować dla Bospera no i przy tym już pozostałem. Po prostu lubię wyjść poza Khorinis chwycić za rękojeść miecza i zacząć polowanie. Zresztą lubię też postrzelać z łuku więc Bosper był strzałem w dychę! Mówcie co chcecie, ale Bosper rządzi!
Czesiu:
Moim zdaniem najlepiej jest pracowac u Constantino. Jestem takim graczem, że wszystko co znajdę po drodze to zabieram(wraz z grzybami), a potem niepotrzebne rzeczy sprzedaje. I w ten sposób, gdy pójdę wykonać jakieś zadanie, uzbieram dość dużą ilość ciemnych grzybów i mięs kopaczy, które potem odsprzedaje alchemikowi i mam dość duży zysk. Co do Bospera, najpierw trzeba nauczyć się zdzierania skóry ze zwierząt, więc trochę kosztuje aby zostaw u niego czeladnikiem ( 5pkp. ) U Harada nie lobię być czeladnikiem, po prostu nie ciągnie mnie do wykuwania mieczy.
Stierlok:
Powiedzmy że zawsze byłem u Harada dlatego że mogłem wykuć fajne bronie i było za to dużo kasy. Również pociągało mnie kowalstwo i to że najczęściej kowal jest silny i sprytny. Kiedy pierwszy raz wszedłem do khorinis zobaczyłem Harada i odrazu mnie się spodobał i postanowiłem do niego dołączyć
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej