Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
U którego mistrza
PwneD:
A dla mnie najlepszy jest Constantino. Można mu grzyby sprzedać ( z grzybami przynajmniej nie musimy walczyć ;] ) a te co manę podwyższają można przecież zjeść. U harada jest fajnie ale nie za bardzo z bugami grać lubię a i tak stali mało w grze. Boseper dużo płaci ale troli mało w grze, cieniostworów też nie za dużo a na skórach wilka sie wyżyć nie da.
gumbas18:
Ja pracowałem u wszystkich ale najlepiej pracowało mi się u Bospera ponieważ on uczył mnie zdejmowania skór i za każdą skórę dostawałem od niego dwa razy więcej złotych monet niż u normalnego sprzedawcy ale jeszcze dzięki niemu zdobywałem wiele punktów doświadczenia ponieważ w poszukiwaniu skór wybierałem się w wiele miejsc w które bym nie wchodził i dzięki temu odkrywałem nowe miejsca na których mogłem polować a nawet znajdywać skarby
Sajan:
Ja lubię pracować u Harada wykuwać miecze, dobry zarobek, bezpieczna praca i można u niego spać.U Bospera też się dobrze pracuje,uczy Cię zdejmowania skór, dużo płaci, ale to niebezpieczna praca więc trzeba uważać.
Maliniak:
Harad wystarczy sie nauczyc kowalstwa i nawet za zwykly wykuty miecz dostajemy 100 szt. zlota
Huor:
Ja lubię pracować u Bospera bo podoba mi się takie życie. Natomiast opłaca się także u niego ponieważ u Constantino tracimy czas na szukanie zielska, a u Harada na wykuwanie broni. Gdy expimy zabijamy potwory, a więc nie będzie problemu ze skórami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej