Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
U którego mistrza
Great Paladyn:
najlepiej jest u Harada bo może cie uczyć siły, a bardzo dobrym sposobem na zarobienie jest kucie mieczy i sprzedawanie u niego.
Anv:
Na początku zostawałem Czeladnikiem Harada. Nie wiedziałem co zyskuje. Przeznaczyłem troche PN ale opłacało sie, gdy nauczysz sie wykuwać El Bastrado kasa to mały problem. Jako jego Czeladnik zarabia się tysiące.
Ostatnim razem zostałem Czeladnikiem Constantina, i muszę powiedzoec że jest to dobry pomysł. Constantino jest podobny do Bosper, za każdego grzyba (Bosper za skóre) daje 10 złota a grzyby częściej zdobywasz niż skóry.
Eskel:
Ja zwyczajnie bralem Harada: duzo kasy za miecze, umiejetnosc wyukucia sobie miecza i siedzenie w bezpiecznym miescie. Od czsu do czasu chodilem na farme onara do beneta i hogdesta czy jak mu tam po stalowe predy. Ale teraz mam postac tylko przezanczoną do polowan - taka sobie zabawa. U bospera tez sie oplaca.
dvdhw:
Ja zawszę wybieram Harada , ostatnio na mieczach zarobiłem u niego 46-tysięcy złota.
PS.W 7-minut.
Ainur:
Ja jestem często u Bospera,dlaczego?dlatego że jak podróżuje po Khorinis to zabijam bestie i mu daje skórę i tak zarabiam.
P.S temat powinien nazywać się inaczej,u którego z MISTRZóW a nie czeladników,my zostajemy czeladnikiem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej