Tereny Valfden > Dział Wypraw

Podążając tropami przeszłości

<< < (4/17) > >>

Boba Fett:
- Póki mi nie zawadzasz, nie sprawiasz problemów i nie opóźniasz naszej wyprawy, to nie jesteś ciężarem. Zresztą, zobaczymy później, czy dokonałem dobrego wyboru biorąc Ciebie ze sobą... A także jego. - Fett wskazał głową na nieprzytomnego Aragorna. - Czeka nas jeszcze trochę pracy i poszukiwań. Mam nadzieję, że to wszystko przynajmniej nie pójdzie na marne, nie zamierzam stąd wrócić z niczym.
ÂŁowca nagród zaczął grzebać patykiem w ognisku zastanawiając się, co jeszcze powiedzieć Kyrasowi. Wreszcie wrzucił gałązkę do ognia i spojrzał na niebo.
- Warty nie są konieczne, nic nie powinno się do nas zbliżyć. Ale jeśli chcesz, możesz nas pilnować, tylko nie zbliżaj się do wody.

Czaroxxx:
-Na pewno nie będę ciężarem. Postaram się nie zawiść i udowodnić swoją wartość. -Po czym ziewnął głośny przy czym zasłonił usta dłonią.
Kyras chciał stanąć na warcie jedna wyczerpanie dało się we znaki i nie wytrzymał nawet pół godziny kiedy, padł i zasną twardym snem. Przez sen coś mamrotał ale poza tym był bardzo spokojny.

Hagmar:
Powoli zacząłem otwierać oczy, podniosłem się powoli i przykucnąłem, w głowie strasznie mi huczało.
-Ku*wa, mój łeb, czuje się jakbym miał kaca. Podszedłem bliżej ogniska.
-Wiadomo chociaż gdzie się rozbiliśmy? Spytałem.

Boba Fett:
- Jesteśmy już na Kontynencie, nie wiem tylko, jak daleko jest stąd do Tnaramu. Możliwe, że już się zbliżaliśmy do tego miasteczka, bądź też że nasza podróż przy wybrzeżu miała trwać znacznie dłużej. Płynęliśmy na zachód, tak też więc się skierujemy, wreszcie powinniśmy dojść.
Fett rozejrzał się po plaży. Całkiem opustoszała, teraz zamiast ciał marynarzy były tam tylko krwawe plamy, krew, która skrzepła na piasku w tym zimnie, zanim w niego wsiąkła. Wstał i kopnął w piasek, by zasypać już dogaszające się ognisko.
- Idziemy - oświadczył łowca nagród i zaczął kierować się na zachód.

Hagmar:
-Tnaram? Kuźwa jesteśmy w Varrok, a raczej tym co z niego zostało heh, nie mam nic do orków ale znam ich temperament...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej