Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Program do zmniejszenia formatu filmu video.

<< < (2/2)

Asgarhan:

--- Cytat: Robben w 05 Styczeń 2009, 19:43:45 ---U mnie wszystko dobrze chodzi, tak więc coś z ustawieniami wideo masz nie tak. Popatrz w ustawieniach sterowników do swojej karty graficznej - powinny tam być jakieś opcje wideo. A ten przypadek występuje tylko podczas przeróbki, czy podczas odtwarzania innych filmów także?

--- Cytat: Asgarhan w 05 Styczeń 2009, 17:10:27 ---Zrób inaczej. Nakręć frapsem ten filmik w częściach, a potem złóż w movie makerze i zapisz. Będzie zajmował mniej.

--- Koniec cytatu ---
Ech... załóżmy, że nakręci na 5 części, ale co to da? Przecież każda część będzie ważyła z około 50mb. A po złączeniu na to samo wyjdzie. Poza tym, Windows Movie Maker nie jest wstanie połączyć tak wielkich plików, bo wyskakują jakieś głupie komunikaty. U mnie np. nie połączy plików, które po złączeniu będą zajmować 500mb. Do montażu filmów lepiej załatw sobie jakiś rozbudowany płatny program (np. Sony Vegas albo Ulead Video Studio). Za pomocą ich również można zmieniać format, rozdzielczość, jakość filmu, itd. Może one coś ci pomogą.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie nie. Sam kręciłem film o Gothicu frapsem i składałem w Movie Makerze. Złożone w częściach zajmowało duużo mniej...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej