Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
łuk śmierci
Lord_Mud:
Witajcie. Dostałem od servina zadanie polegające na zdobyciu łuku śmierci. Czy można zdobyć go na terenie górniczej doliny. potrzebuje ten łuk bez kodów. raz wpisałem se kod na ten łuk dałem serwinowi a on mi dał taki łuk że trola rozsmarowałem. gdzie jest łuk śmierci?
Gordian Morii:
Wydaje mi się że łuk ten można znaleźć w jednej ze skrzyń w obozowisku na wyspie Uriziela, dokładnie nie wiem w której(chyba w takim namiocie blisko plaży) ale szukaj tam a powinieneś znaleźć. A jeżeli nie to sprawdź jeszcze obóz czarnych magów po drugiej stronie wyspy.
Werewolf16:
--- Cytat: Gordian w 01 Styczeń 2009, 13:00:20 ---Wydaje mi się że łuk ten można znaleźć w jednej ze skrzyń w obozowisku na wyspie Uriziela, dokładnie nie wiem w której(chyba w takim namiocie blisko plaży) ale szukaj tam a powinieneś znaleźć. A jeżeli nie to sprawdź jeszcze obóz czarnych magów po drugiej stronie wyspy.
--- Koniec cytatu ---
Eeee to jest chyba oboz mrocznych najemnikow a nie czarnych magów...
Gordian Morii:
Paru czarnych magów tam jest zresztą co za różnica mogą się nawet nazywać zakon czerwonych kapturków ważne, że wiadomo o których chodzi.
Werewolf16:
Nie paru ale jeden.
--- Cytuj ---No tutaj czeka nas sporo walki i podziwiania widoków. Uriziel znajduje się w wieży strzeżonej przez rzesze orków i Czarnych Magów. Ale aby dostać się na drugą stronę wyspy (znajduje się tam też starożytna świątynia Orków i obozowisko najemników).
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej