Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Artefakty Ardei
L.E.N.I.N:
Wiem że taki temat już był ale został zamknięty otóż mam problem z tymi artefaktami mam artefakty severina,segfrieda,ulricha i jakiś jeszcze w sumie jest ich 4 ale jak ide d Theodora to nie mam żadnej odpowiedzi i właśnie mam questa u tej dziewczyny co mi da artefakt za zastraszenie jej męża i właśnie tu się pojawiają moje 3 pytania
1.Gdzie ten koleś?
2.czy to ten artefakt?
3.czy to będą już wszystkie artefakty?
Alfeim:
--- Cytat: Master_Bezio w 31 Grudzień 2008, 15:06:15 ---Wiem że taki temat już był ale został zamknięty otóż mam problem z tymi artefaktami mam artefakty severina,segfrieda,ulricha i jakiś jeszcze w sumie jest ich 4 ale jak ide d Theodora to nie mam żadnej odpowiedzi i właśnie mam questa u tej dziewczyny co mi da artefakt za zastraszenie jej męża i właśnie tu się pojawiają moje 3 pytania
1.Gdzie ten koleś?
2.czy to ten artefakt?
3.czy to będą już wszystkie artefakty?
--- Koniec cytatu ---
Ona daje ci naszyjnik Adanosa, który nie ma nic wspólnego z tym zadaniem. Artefaktów w sumie jest 4, każdego osobna jedna sztuka. Na pewno postąpiłeś zgodnie z moimi instrukcjami?
--- Cytuj ---Nie to nie jest ten artefakt, 4 artefakt zdobędziesz od Conza w budynku przy bramie głównej. A ten koleś od zadania z żona chodzi po Ardei Chichot a i nie bij go ;p
--- Koniec cytatu ---
Przecież dokładnie to samo napisałem, ale musisz nabić sobie posta, co?
zarrock12:
Nie to nie jest ten artefakt, 4 artefakt zdobędziesz od Conza w budynku przy bramie głównej. A ten koleś od zadania z żona chodzi po Ardei :D a i nie bij go ;p
L.E.N.I.N:
Aha dziękuje ja mam naszyjnik ulricha ,pierscien severina,artefakt vernera,nie mam pierscienia conza ale na naszyjniku Segfrieda pisze ze jest zrodlem szalenstwa
Alfeim:
--- Cytat: Master_Bezio w 31 Grudzień 2008, 15:23:54 ---Aha dziękuje ja mam naszyjnik ulricha ,pierscien severina,artefakt vernera,nie mam pierscienia conza ale na naszyjniku Segfrieda pisze ze jest zrodlem szalenstwa
--- Koniec cytatu ---
Nie pisze, tylko jest napisane. ÂŚmieszne, że w sygnaturze masz "Piszę poprawnie po Polsku"
Na każdym opisie jest "Ten artefakt może być źródłem szaleństwa". Skoro masz 3 artefakty, to czemu pisałeś że posiadasz 4? Odpowiedź jak znajdziesz ostatni artefakt znajdziesz w temacie, do którego link podałem wcześniej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej