Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd jesteście?

(1/4) > >>

jf:
h

Respev:
Jestem z małej wsi położonej na południe od Wieliczki, nazwy nie podaję, gdyż ściga mnie CBÂŚ. W mojej wsi zachowała się tradycja do hodowli krów. Sołtys już dawno zauważył korzyści z ekologicznego podejścia do życia, tak więc zamiast samochodów na drogach można spotkać bydło. Moja chata:

Moja pra-pra-pra babka w 1860 roku razem z krasulą Kunegundą zakupioną w Gdowie:

Tutaj droga krajowa do Zakopanego:

Kirgo32:
Ja od urodzenia mieszkam w sporawej wsi Baczyna leżącej blisko Gorzowa Wielkopolskiego w województwie lubuskim. Na terenie Baczyny znajduje się fabryka produkująca części do samochodów, oraz inna produkująca telewizory lcd oraz monitory. Aby dostać się do miasta wystarczy wsiąść w autobus i po 20 minutach jesteśmy w centrum ;-). W wiosce można zauważyć stary kościół budowany w stylu gotyckim, kilka sklepów, kilka małych firm itd. Od taka zwykła polska wieś ;-). Mieszkam na nawet ładnej ulicy, z licznymi domami. Moi rodzice wybudowali dom jako pierwsi na ulicy dlatego nasza chata podłóg innych wygląda już wręcz zabytkowo, ale mi to nie przeszkadza.

diego123:
Siemka wszystkim. Pozdro for Miszcz. Ja też jestem ze Starachowic, jednak nie Kolonijek
:). Ja jestem z osiedla Lubianka. U nas na osiedlu na ogół jest spokojnie. Pod pawilonem tzw. " U starej", codzienie od rana do wieczora zbiera się tam chmara żuli takich jak: Dziniu, Jarecki, Kłapoc itd itp. Nasze osiedle jest po prostu zajebiaszcze. Kolonijki niech się schowają!  ;)

bemol05:
Ja jestem z małego miasta Wysokie Mazowieckie, leży w woj. Podlaskim przy drodze z Warszawy do Białegostoku. Wysokie "słynie" z tego, że jest tu Mlekovita. Oprócz tego nie ma tu nic ciekawego ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej