Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Broń
McSloniu:
Uriziel jest najlepszy ale lubie jeszcze Prawo Kruka. Fajna też jest kusza wojenna i łuk śmierci.
Kirgo32:
Najbardziej lubię Miecz Blizny. Jest to najmocniejsza broń jednoręczna w grze. Ma charakterystyczny, bardzo fajny wygląd (nie spotkamy podobnej broni w Gothic 1).
Do gustu przypadł mi też Uriziel, ale nie dlatego, że podoba mi się jego wygląd (tak szczerze mówiąc to Uriziel moim zdaniem jest ohydny), ani dlatego, że ma duże obrażenia, ale dlatego, że nie trzeba dobijać wrogów gdy się ich pokona, co nieraz jest że tak powiem - dużym ułatwieniem.
Eskel:
Uriziel z powodu jego mocy i krwawe ostrze bo fajnie wyglada i mozna go znalesc w piwnicy w starym obozie pod zamkiem.
Adanos92:
Mi sie bardzo podoba kłujący cierń który mozna zdobyć na poczatku gry, miecz Blizny,Uriziel wiadomo za wygląd obrażenia,ÂŁuk śmierci i ciężka kusza wojenna
Azariel:
Mi podoba się Uriziel.Fajnie wygląda,ma fajną nazwę oraz duże obrażnia.Wrzask berserkera,ponieważ fajnie wygląda i ogólnie mi się podoba.Podobają mi się jeszcze łuk śmierci i kusza wojenna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej