Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Broń

<< < (15/30) > >>

Eregrin:
Moją ulubioną bronią, jest niewątpliwie "URIZJEL". Jest to bardzo potężna broń, która potrafi nawet spalić przeciwnika. Tak poza tym, to ma ona bardzo ciekawy wygląd, a Duże Magiczne Ostrze Na Smoki [NK], ma taki sam wyląd, jak on. Następną moją lubioną bronią, jest "Miecz Blizny" - najlepsza broń jednoręczna. Zadaje ona 85 pkt. obrażeń. Ma fajowy wyglą,d, podobnie jak Orkowa Zguba [NK].    Jeszcze bardzo lubię "Czerwony Wiatr", oraz topór: "Krzyk Wojownika"

Robben:
Moje ulubione bronie to:
- Broń jednoręczna: ,,Miecz Blizny'', bo jest najlepszy z broni jednoręcznych :)
- Broń dwuręczna: oczywiście Uriziel, gdyż to najlepsza broń w grze i ma świetny wygląd ;D
- ÂŁuk: ,,Piekielny ÂŁuk'', gdyż jest z łuków (chyba) najlepszy, ale i tak mi się najbardziej podoba ;)
- Kusza: ,,Ciężka Kusza'' poza tym, że jest najlepsza z broni strzeleckich, ma zabójczy wygląd 8)
- Runa: ,,Fala ÂŚmierci Uriziela'', znakomity efekt i kilkanaście trupów od razu :D

Dementor:
1h-Miecz Blizny-najlepszy, chociaż jak zmienuimy damage Uriziela...
2h-Uriziel
ÂŁuk-ÂŁuk ÂŚmierci
Kusza-Kusza Wojenna
Runa-Fala ÂŚmierci Uriziela

Patty:
Moje ulubione bronie to:
1. Miecz blizny - lubię miecze ostre po jednej stronie, a tępe po drugiej. Ładnie wygląda, bardzo dobre obrażenia. Niezły w walce.
2. Uriziel - świetna broń, jak z kimś walczymy, zabija od razu. Piękny wygląd, bardzo ładny jest kamień zaraz za rękojeścią.

Mag Wody Kamil:
Moją ulubioną bronią jest Pięść Trolla.Lubię ją za nazwę wygląd i siłe uderzania 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej