Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Broń

<< < (25/30) > >>

DiLL Gang Forever:
Uriziel to za wygląd i równocześnie za obrażenia
Orkowa zguba za obrażenia
Gniew Inossa to za wygląd

niszczyciel:
gniew innosa ale on tylko na kodach albo w 6rozdziale bo wtedy zabija się gomeza

Skarpetus:
A ja lubie takie bronie:

Broń jednoręczna-miecz blizny i wrzask berserkera(super wygląd i miecz blizny to chyba najlepsza     broń jednoręczna w grze i dodam jeszcze że te miecze można zdobyć we wszystkich częściach gry tylko że pod inną nazwą)
Broń dwuręczna-uriziel i gniew innosa(tutaj także super wygląd i duża moc)
łuki-długi łuk(zwyczajny łuk i za to go lubie)
A z czarów to lubie bryłe lodu i ognistą burze

Werewolf16:
Broń jednoręczna: Kat, fajny wygląd i niezłe obrazenia
Broń dwuręczna: Miecz Królewski, zaje***** wygląd i bardzo dobre obrazenia
ÂŁuk: ÂŁuk Nimroda, dobry wygląd i niezłe obrazenia
Kusza: Ciężka Kusza (Ta co ma ją Szakal) - nie wiem czemu ale mi przypomina Zdobiona Kuszę Turniejową którą kiedyś wygrałem w konkursie strzeleckim :P

Atsui:
Broń jednoręczna: Ta, którą posiada Diego. Może i nie jest jakaś tam wymiatająca, ale jak dla mnie świetnie wygląda. Proste ostrze, bez żadnych kombinacji, bardzo dobrze komponuje się z Ciężką Zbroją Cienia.
Broń dwuręczna: Tu nie będę oryginalny, Urizel. Po pierwsze, wspaniały wygląd. Najbardziej dopracowany w całym Gothic 1. Te runy, odpowiednio dobrany odcień stalowej barwy... Ach :P A na dodatek najsilniejsza broń w serii po naładowaniu.
ÂŁuk: ÂŁuk używany przez Diego, wygląda nieźle, zadaje nawet dobre obrażenia i świetnie komponuje się z Ciężką Zbroją Cienia.
Kusza: Kusza, hmm... Bodajże Kusza Mistrzowska się to nazywało, chociaż do końca nie pamiętam. W każdym razie, ta żółta. Właśnie, żółta. Jedyna odróżniająca się barwą od ciągłej czerni i brązu zwykłych kusz i za to ją lubię. Na dodatek jest przednajlepszą kuszą w Gothic 1.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej