Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Muzyka/Filmy/Książki/Gry

<< < (2/2)

Anmarius:
Witam.

Książki: bardzo mnie rozczarowała książka '' Chłopcy z Placu Broni'', myślałem, że będzie lepsza.
Filmy: Terminator 3: uważałem, że będzie tak samo dobrym filmem, jak dwójka i jedynka, ale się myliłem. Nie ta atmosfera co wtedy...
Muzyka: Nic mnie nie rozczarowało, szczerze mówiąc.
Gry:Gothic3. Myślałem, że będzie tak samo dobry, jak poprzedniczki, a tutaj chała. Piękna grafika, ale słaby system walki. Jest jeszcze wiele wad, ale nie będę już wymieniał.

Pozdrawiam...

Wrath:
Gry: NFS Carbon oczekiwałem czegoś nowego, po dobrym Most Wande'cie myślałem że dostane coś jeszcze lepszego i co figa z makiem to co dostałem ani to ładne (za dużo wodotrysków i innych bajerów) ani dające frajdę.Tak pozatym to NFS można rzucić w niepamięć mamy teraz Test Drive Unlimited które jest o wiele lepsze od Carbona.
Film:"Kod Leonarda Da Vinci" Książka wywołała skandal więc myślałem że film będzie przynajmniej dobry a tu co bida z nędzą dialogi drętwe a o akcji już nie wspomnie, jak zwykle miał być hit wyszedł kit no ale producent wyszedł na plus.
Książka:Nie czytam za dużo ale  "Kod Leonarda Da Vinci" mnie nie zaciekawił przeczytałem raz i goodbay no  nie podobała mi się i już.
Muzyka:BRAK

sid:
Film: Sid & Nancy - W filmie legendarna koszulka Sida nie miała swastyki tylko sierp i młot (cenzura?). Gary Oldman grał Sida - mało sugestywnie, w ogóle wyglądał staro.
Gry: Soul Calibur II wersja na PS2. Rozwaliło mnie jak zobaczyłem Mishime blokującego rękami cios AsTaroth'a.
Książka: chyba nie czytałem ostatnio nic, co by mnie rozczarowało.
Muzyka: Kult - Kazelot - zdenerwowało mnie ukryte na tej płycia nagranie. Kochajmy Się ÂŁączmy Się W pary - DJ Aro rmx. Normalny, typowy hip-hop. Wyrzuciłbym tego singla za okno, gdyby nie to, że pozostałe utwory były świetne. Aaa i nowa płyta zespołu KoЯn. Davis śpiewa jakby się wazeliny nałykał. sam twierdzi, że odkąd jest ojcem, zrobił się łagodniejszy. Mi się wydaje, że chodzi jednak o odejście gitarzysty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej