Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasze Imiona

<< < (17/48) > >>

Eregrin:
Oskar Jan. Ksywy: Oski (nienawidzę), Arthas (po internetowemu, moi koledzy go nie znają...) Uwielbiam, to, lecz mam 95, bo Arthas jest zajęte..., Chciałbym sie nazywać Oscar, lecz cóż. Niestety, co do bierzmowania, to dopiero co za kilka lat, gdyż jestem właśnie szóstoklasistą...

Dydzio:
A moje pierwsze imię to Mateusz, a drugie Maciej. Na początku miało być Maciej, ale mój tata wymyślił Mateusz i takie zostało. Jakoś sztywno mi gdy w szkole mi mówią "cześć Mateusz", bo to mi nie pasuje, choć imię niezłe. Nauczyciele w szkole mówią do mnie Mateusz, ale u nich to normalnie brzmi. W mojej szkole (kolejne powtórzenie "w szkole") prawie nikt nie ma takiego imienia jak ja i nawet to dla mnie dobrze.

sasori:
Witajcie mam na imię Mateusz\Zygmunt (po dziadku) do drugiego imienia się nie przyznaje bo gdy powiedziałem im jak mam na drugie to mnie wyśmiali dlatego wole jak mówią mi w pierwszym imieniu albo w zdrobnieniu czyli mati tylk ci co znają moje drugie imię to mówią mi w jego zdrobnieniu czyli zyga

ÂŁowca dusz:
Mam na imię Kamil, a na drugie Adam.

Mr.Snaki:
Ja mam 2 imiona RaZoR (radek) i WoPa (wojciech)    Nie wiem skąd się wziom moj nick MasterSnaki chyba to było pierwsze słowo które wypowiedziałem NORMALNIE jak mialem 5 lat

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej