Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wasze Imiona
Cristal:
Ja podobnie, jak mój poprzednik mam na imię Jakub. Często ludzie mylą Kubę z Jakubem, bo okazuje się, że to nie są same imiona, ale dla mnie nie ma zbytniej różnicy w tym czy w tamtym. Ważne, że dziewczyny lubią Jakubka i Kubusia :)
Pozdrawiam....
Krzemin11:
Ok przyznam się mam na imię Dawid , nic w moim imieniu mi nie przeszkadza. Na drugie mam Piotr nie wiam czemu. A trzeciego nie mam bo bierzmowanie olałem
kubason:
Moje imię to Jakub, mi się podoba, ale wole jak mówią na mnie Kuba i czasem myśle żę jak będę miał 18 lat zmienie sobie na to imię....o co mi chodzi ? Kuba to oczywiście jest zdrobnienie od Jakub, ale jest też osobne imie Kuba i nie jest używane jako zdrobnienie. Drugie moje imię to Karol, a że mi bierzmowanie mi przenieśli na rok później(czyli w 1 liceum, a to jest naprawdę chamstwo) to jeszcze nie mam pojęcia
Walar:
Heh, ja podobnie jak kilku poprzedników mam na imię Jakub. Ale lubię kiedy jakieś fajne dziewczyny wołają na mnie Kubuś . Drugie to Marek, a nad trzecim się właśnie zastanawiam, jakie wziąć na bierzmowanie.
Gunses:
Ja mam rzadko spotykane w ostatnim czasie imię. A brzmi ono pięknie: Kacper! Uwielbiam to imię bo jest wyjątkowe, wspaniałe i w ogóle cudne. Pozdrawiam wszystkich Kacprów na Ziemi. Jestem jedynym Kacprem w szkole (chodzę do III gim. - mam 15 lat), tak samo było zresztą w podstawówce. Na drugie mam Maciej, a z bierzmowania Michał.
PzDr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej