Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasze Imiona

<< < (4/48) > >>

MeGorT:
Nazywam się Krzysztof Sebastian Kołodziej.Pierwsze imie mi pasuje ale za to drugie nie bardzo. Za to szczycę się swoim królewskim nazwiskiem ''Piast Kołodziej"" jak to dumnie brzmi      Miałem mieć na pierwsze Sebastian, bo chciała tak moja mama, ale mojej św pamięci prababcia powiedziała że mam mieć na imię Krzysztof. No i tak zostało. Bardzo jej za to dziękuję.

Daedagor:
Witam. Tu jest poruszany temat jak mamy na imię więc mówię. Mam na imię Mateusz. Drugiego imienia nie mam. Rodzice nie dali mi na chrzcie. Bierzmowania jeszcze nie miałem. Jestem trochę za młody na bierzmowanie. Ale mam nazwisko które jest bardzo ciężko powiedzieć. Otóż moje nazwisko to Frochlich ( nad literą "o" są na górze 2 kropki ale na klawiaturze nie mogę tak "o" napisać ). A zatem jestem Mateusz Frochlich. Koledzy i koleżanki z klasy i z podwórka mówią mi Matej. A z innych klas po nazwisku. Ale mi to nie przeszkadza.

Pozdro.

Kapi Pogromca:
Ja mam na imię Kacper. Lubię to imię, bo mnie nikt nie myli. Mało jest chyba Kacprów na świecie jak na razie  . Drugiego imienia nie mam bo na chrzcie dali mi tylko jedno. U bierzmowania jeszcze nie byłem.

Ponurak:
Moje imię to Dawid. Hmmm....... Mi tam się podoba chociaż mogli mi nadać angielską wersję tego imienia. Nie ukrywam, że ta wersja (angielska) mi się bardziej mi się podoba. :wink: Chociaż nie byłem u bierzmowania to już sobie takowe imię wybrałem. Oliwier  Podam wam powód dla którego je wybiore. Po pierwsze podoba mi się. Po drugie Kuba Wojewódzki wybrał takie same.

DeadFish:
Artur / Tomasz...ogólnie to moje imię nie jest złe, i tak używam go tylko w domu, bo wszyscy moi znajomi mówią na mnie Turing.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej