Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasze Imiona

<< < (27/48) > >>

odd1997:
Na pierwsze imie mam Marek a na drugie Janusz pierwsze lubie a za drugim nie przepadam.

Zuy:
Ja mam na imię Adrian. Może i nie jest oryginalne, może i nosi(ło) je wiele osób, może i nawet sławnych czy ważnych, ale mi się podoba. W mojej szkole nie znajduje się wiele osobników z tym imieniem, ba, po ostatnich dwóch/trzech latach wszystkie Adriany pouciekały do liceów i innych szkół ponadgimnazjalnych, a jeśli jeszcze jakieś pozostały, to pewnie w pierwszych klasach szkoły podstawowej.

A moim drugim imieniem jest Robert, ono z kolei niezbyt mi się podoba, jest... takie sobie, ale nie narzekam, w końcu nie ma potrzebny przedstawiania się, podając swoje drugie imię, a nawet jeśli istniałby taki przymus, to i tak nie jest złe, a mogłoby być gorsze, nie?

Zaś trzeciego nie posiadam, więc na tym skończę moją wypowiedź. ;)

Gordian Morii:
@ Zrozumiałem że nazywasz się Adrianna ale zaraz patrzę Robert. Spoko tylko sobie to a wymaż bo można się zmylić/

Ja mam na imię Bartosz. Jestem z tego imienia bardzo zadowolony ponieważ nie często spotykam osoby o takim imieniu w szkole, okolicy, w ogóle. Denerwuje mnie jednak gdy ktoś mówi mi Bartłomiej bo to całkiem inne imię, to tak jakby do Oli mówił Olga bez sensu. Drugie imię Jacek (nie specjalnie ale cóż) a trzecie to Piotr to mi się akurat podoba. To tyle.

Sajan:
Ja mam na imię Marcin, a na drugie Piotr.

Caerberus:
Jestem Filip.
Dla mnie fajne imię.
A na bierzmowanie (w maju) weżnę sobie imię Artur.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej