Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasze Imiona

<< < (22/48) > >>

Dowódca Paladynów:
A ja mam na imię Paweł.Bardzo się przyzwyczaiłem do tego imienia i nie zmieniłbym go na żadne inne.

DJEndriu:
Ja mam na imie Jędrzej. Na drugie po tacie Włodzimierz xD a na 3 - Piotr :]
Staropolskie rzadko spotykane imie ;) ale mi się tam podoba :D (Jędrzej)

andros-mąż, mężczyzna lub andreios-męski. Imię oznaczające- mężny człowiek.

Jest to raczej materialista, a jego skłonności i zamiłowania są czysto praktyczne. Mimo wspaniałomyślnego usposobienia przywiązany jest do swego majątku. Mimo swej materialnej strony, uczucia w jego duszy są silnie rozwinięte. Wrażliwy i uczuciowy, a czasem bywa, że żywi nienawiść, zazdrość i zawiść przy czym jego uczucia są przeważnie silnie skoncentrowane i przez to może stać się niebezpiecznym wrogiem. Okazuje w życiu wielką intuicję. Małżeństwo dla niego ma często podłoże czysto finansowe.

Pochodzenie:greckie

Inkwizytor:
moi rodziciele nadali mi na chszcie imię ÂŁukasz,więc jestem zadowolony bo imię ładne i pasuje do nazwiśka

Naugrim:
Karol Maciej Kowalski

Do "karola" przywykłem i nie tak źle bo w moim pokoleniu nie ma zbyt wielu karolów ;) znam jednego oprócz mnie. (ale gdybym na upartego miał zmienić to na "Wiktor")

"macieja" nie używam nigdy. Tylko w oficjalnych dokumentach.

Za to "kowalski" mnie niesamowicie wnerwia ponieważ nie podoba mi się to, że moje nazwisko widniej na 90% reklam kart kredytowych, bankowych itp. I jeszcze przez to, że to nazwisko po ojcu, a on ma jeszcze dwóch dodatkowych synków, więc tylko czekac, aż będę miał 18 lat to zmienię sobie na moje rodzinne nazwisko, które kończy się na mojej mamie (a ktoś kontynuować nazwisko musi)

Foltest:
Ja mam na 2 imiona, Hubert i Bogumił. Pierwsze wydaje mi się żę jest rzadko spotykane, no a drugie to po Tacie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej