Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wasze Imiona
Cesc:
W tym temacie dowiemy się jak mają na imie forumowicze TawernyGothic.
Ja zaczne ;].
No to na imie mam Michał, nie zbyt lubie te imie, ale cóż imion się nie wybiera.
Ale już wole Michał, niż np: Zenek .
Drugiego nie mam, bo na chrzcie dali mi jedno, a u bierzmowania nie byłem jeszcze.
Pozdawiam.
Khaleb:
No dobra, to ja mam na imię Jarek. Lubię swoje imię bo nie jest bardzo pospolite. Najlepsze jest to, że koleś od W-Fu powiedział do mnie Przemek, a ja... Powiedziałem mu, że jestem Jarek! Odpowiedział mi: Przemek i Jarek bardzo podobne imiona, takie rzadkie...
Arkhan:
Moje imię to Karol. Osobiście jestem do niego przyzwyczajony, i nie zmieniałbym go. W szkole mówią mi po imieniu, niemam xywki ;p. Drugie moje imię to Stanisław, a trzecie Franciszek.
Z wyrazami szacunku...
Astral:
A ja mam na imię Filip — imię męskie pochodzenia greckiego oznaczające: lubiący konie lub przyjaciel koni. xD Cóż, wolałbym jakieś inne imię, ale przynajmniej jest oryginalne. Na drugię imie mam Arkadiusz - imię męskie pochodzenia greckiego. Wywodzi od słowa (arkadios) oznaczajacego "pochodzący z Arkadii, krainy szczęśliwości". lecz nikt go nie używa i w ogóle mało osób wie o nim, generalnie wszyscy mówią do mnie po pierwszym imieniu ;P
_Snopek_:
Sebastian Jan Maksymilian
Lubie swoje imiona a w sumie dopasowało się ze wszystkie kończą się na -jan - ian :D
Tylko od Sebastiana głupie zdrobnienia wychodzą wychowawczyni mówi do mnie Sebik co mnie irytuje a bastek sebek to dla mnie wogóle jakiś nie wypal
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej