Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Inny problem z Erolem
(1/1)
krecha2:
Witajcie mam taki problem, przyszedl z listem od Osha dla Gorna, przed wwejsciem zaczepil mnie straznik , poprosil zebym dowiedzial sie o jorgu, zrobilem i dostalem 2 zadanie- przyniesc 5 butelek Nordmarskiej starki i 10 czarnych Rhobarow,WSZYSTko mam w ekwipunku i nie wyswietla mi sie opcja oddania mu tych rzeczy, kompletnie nie wiem co mam robic , posiadam znacznie wiecej starki jak i robharow i nic:/
Gorn23:
Wygląda na kolejny bug...zrób tak. Schowaj te Starki i rhobary to jakiejś skrzyni i idź nazbierać nowe przedmioty. Co do rhobarów to znajdziesz je wszędzie, a Starki...widziałem dużo w karczmie, w Faring. To może być bug typu podstawówki. Wykonywałem zadanie dla jakiegoś z wytapiaczy. Miałem zdobyć róg cieniostwora. Miałem w ekwipunku 3 a koleś nie chciał przyjąc...musiałem zapolować od nowa. Jeśli to nie pomoże to radze wczytać poprzedniego sav'a.
MoRTyL:
Spróbuj go pobić . I może wtedy . A masz patch 1.06?
krecha2:
sava juz ładowałem, nic nie dało, spróbuje z tą skrzynią . Ta gra już mnie tak denerwuje gram 2 raz i za pierwszym razem to nie działała polowa zadań co działa jak gram 2, dochodze znów daleko i pierniczy się coś.
Edit.
Chlopaki probowałem waszych sposobów, zaden z nich nie działa, czekam na inne ...
Gra oczywiscie z Patchem.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej