Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z Merylem

(1/4) > >>

diego16:
Mam cztery listy, brakuje mi tylko listu od Meryla, ale jest z nim taki mały problemik :'(, Meryl nieche zemna rozmawiać. Tylko na początku pogadał cos o wojnie i złodzejstwie. Z tego co wiem to on powinien mnie pierwszy zaczepić. Zadania w Silden robiłem według poradnika z gry.online.pl Jest to misja w ktorej bierze udział Dylan z amuletem który mam od niego wziaść i zanieść Merylowi, a Ten napisze mi list.

Prosze o szybką odpowiedz.

Dziękuje.

Amix:
A wziąłeś w ogóle ten amulet...?

diego16:
Nie, ale puzniej pobiłem Dylana i zabrałem mu ten amulet. No i tutaj ponagla się problem, Meryl dalej nieche zemna rozmawiać. Chociarz że mam amulet.

Alfeim:
Porozmawiaj z Dylanem, który zleci ci zadanie przekonania Meryla o zostawienie handlarza w spokoju. Po krótkiej rozmowie z Merylem wróć do Dylana, który wręczy ci artefakt, a następnie udaj się z powrotem do Silden, by oddać amulet złodziejowi.

diego16:
Dylan coś tam mówił o złodzieju Merylu ale nie zlecił mi tego zadania. Gdy chce teraz porozmawiać z Dylanem to taż nie moge. Poniewarz Dylan odpowiada że niema czasu i żebym dał mu spokój czyli że niema żadnej opcji dialogowej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej