Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z umiejętnościami

<< < (3/4) > >>

Sajan:
Jak Cię Olis atakuje to musisz zabić Kana w Okarze, wtedy orkowie znów nie będą Cię atakowali i spokojnie będziesz mógł się nauczyć Duży Oręż I.Tak nawiasem, lepiej zainstaluj patcha, w końcu nie zaszkodzi, a pomoże w różnych sytuacjach.

Hagen1995:

--- Cytuj ---Jak Cię Olis atakuje to musisz zabić Kana w Okarze, wtedy orkowie znów nie będą Cię atakowali i spokojnie będziesz mógł się nauczyć Duży Oręż I.Tak nawiasem, lepiej zainstaluj patcha, w końcu nie zaszkodzi, a pomoże w różnych sytuacjach.
--- Koniec cytatu ---

Sajan Kana zabiłem ja jestem teraz królem Myrtany i mnie atakują z Przylądek Cape dun Kana zabiłem wcześniej jak była misja z tym magiem wody od gorna no więc co mi pozostaje?
-A czy nie stracę zapisanych save?jak zaistaluje patcha

--- Cytuj ---Musisz nauczyć się u Olisa, nikt inny tego nie uczy. A skoro nie możesz nauczyć się tego u Olisa to się po prostu tego nie nauczysz. Zawsze pozostają kody.
--- Koniec cytatu ---
Alfeim To podaj mi kod z łaski swojej bo te co s znalazłem na tawernie to mi nie działają

Sajan:
To dziwne w sumie, bo jak zabijesz Kana to Olis nie powinien Cię atakować, no ale jak grasz bez patcha to możliwe, że tak właśnie jest.Z tego co wiem, musiałbyś zainstalować patcha i grać od nowa.

It_Perk_Axe_1 – Duży oręż-z tego co wiem, kody są takie same jak w gothic 3.

Gorn23:
To jest akurat jeden z największych bugów, wynikający z głupoty twurców...jak zabijemy Kana orkowie nas nie atakują...to chore. Powinni nas nienawidzić za zabicie swojego przywódcy a nie normalnie z nami rozmawiać. Dziwne to troszke.

Hagen1995:
Bug to jest to że jak zabije Kana to on mnie atakuje właśnie nie wiem dlaczego A i co do tego to ten kod mi nie działa!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej