Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Rewolucja w Trelis i piły dla Vandorna
Hehe:
Witam,
Czy misje odbicia Trelis otrzymuje się od kogoś??? Bo mam zadanie z Finleyem odbić Trelis. Gdy zabije wszystkich orków mam u niego tylko opcje, że Trelis jest wolne ale to zalicza tylko zadanie "Finley atakuje Trelis". A potem jak na niego klikam to on mówi, że jestem poszukiwany za kradzież. Potem dochodzi Tymler(czy jak mu tam) i znowu jest w/w, a po ponownym kliknięciu oskarża mnie on o morderstwo. Wszystkie misje wykonałem zostało tylko, że ten cały Kondrad chce swoją moc. Tą świątynie oczyściłem od orków. Mam 92 reputacje w mieście. Proszę o sensowną i szczegółową pomoc.
Mam w eq 7 pił i nie mam opcji, żeby mu je oddać. Czy to bug???
Z góry thx ;D
Robben:
Dochodzisz z Finleyem i Tylerem do zamku Trelis, wydajesz im rozkaz, a oni zaczynają atakować (tym samym wykonujesz zadanie ''Finley atakuje Trelis).
Nie powinien jednak cię oskarżać o morderstwo. Może cię oskarża, bo zabiłeś podczas rewolucji niewolników. Zabijaj tylko orków i najemników.
A pił, to trzeba 15, nie 5 (jest źle zapisane w dzienniku i tyle).
Hehe:
Ale Finley mówi coś o pomocy Tylera dopiero kiedy się włącza "Finley atakuje Trelis" wtedy wspomina coś o Tylerze. Ale jak już odbiję Trelis do u jednego i drugiego jest opcja "Trelis jest wolne. Vak nie żyje." Czy to tak ma być?? Bo jedynie paladyn i niewolnicy w mieście zostają, a muzyka dalej gra.
Robben:
--- Cytat: Hehe w 19 Grudzień 2008, 22:05:42 ---Ale jak już odbiję Trelis do u jednego i drugiego jest opcja "Trelis jest wolne. Vak nie żyje." Czy to tak ma być?
--- Koniec cytatu ---
Tak ma być.
--- Cytuj ---Bo jedynie paladyn i niewolnicy w mieście zostają, a muzyka dalej gra.
--- Koniec cytatu ---
Tak nie ma być. Muzyka bitewna nie powinna grać - być może masz buga. Popatrz, czy wszystkich orków i najemników udało ci się zabić w zamku albo spróbuj jeszcze raz wyzwolić Trelis.
Hehe:
Obleciałem cały zamek, żadnego orka nie było. To chyba bug. W Trelis nie ma dużo najemników jest tylko Thorus i chyba dwóch czy trzech. A czy w Nemorze u Russela powinna być opcja, że wyzwoliłem Trelis??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej