Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Kronika Dominacji
2PacMakaveli:
Pogrom pisze prawdę ja też znalazłem 2 ogniste puchary i też nie dało się ich podnieść Bezimienny schylał się i niby podnosił ale cały czas leżały na ziemi a w ekwipunku niczego nie było. No i na pewno miały nazwę ognisty puchar.
Damsem:
ja znalealem krush irmak w chacie rybakow ale nie dalo sie podniesc tworcom nie chcialo sie usunac rzeczy z g3 wedlug mnie ten ZB to byl na szybko robiony -.-
marekk1994:
Ja tak mam w w kopalni w Geldern gdzie jest Korona Adanosa, którą dało się podnieść, leżały tam różne rzeczy ale też ich się nie dało podnieść.
kamil9191:
Koło świątyni al shedim spotykamy dwóch magów wody, jeden z nich mówi o piątej świątyni,potem idziemy do klasztoru w nordmarze i pojawia się nowa opcja w rozmowie z jednym z magów przed biblioteką, który mówi o kronikach. Z kroniki dowiadujemy się ,że artefakt ma jeden z powstałych przodków. Jest to pierścień adanosa, ten pierścień daje manę i jest jednym z pięciu artefaktów adanosa. Po przeczytaniu kroniki pojawia się demon i szkielety. Jest to jedyna kronika którą znalazłem, o innych nie wiem.
jeryrep:
--- Cytat: kamil9191 w 15 Wrzesień 2013, 18:27:09 ---Koło świątyni al shedim spotykamy dwóch magów wody, jeden z nich mówi o piątej świątyni,potem idziemy do klasztoru w nordmarze i pojawia się nowa opcja w rozmowie z jednym z magów przed biblioteką, który mówi o kronikach. Z kroniki dowiadujemy się ,że artefakt ma jeden z powstałych przodków. Jest to pierścień adanosa, ten pierścień daje manę i jest jednym z pięciu artefaktów adanosa. Po przeczytaniu kroniki pojawia się demon i szkielety. Jest to jedyna kronika którą znalazłem, o innych nie wiem.
--- Koniec cytatu ---
Ale my tu mówimy o Gothic 3 ZB a nie o podstawowej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej