Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

ÂŚwięta Bożego Narodzenia

(1/3) > >>

Felmad:
Gdzie zamierzacie spędzić te święta? W domu czy w rodzinie? Czy może gdzieś się wybierzecie? Otóż stworzyłem ten wątek, abyście mogli opowiedzieć jak będziecie przeżywać święta.

Ja pojadę (jak zwykle) do pradziadków. A jak będzie śnieg, to zrobi się kulig. Pójdzie się też na pasterkę, i jak co roku będzie 3 godzinna(:lol:) msza.

ÂŻyczę wszystkim wesołych świąt Bożego Narodzenia!

Serail:
Wprawdzie do świąt jeszcze kilka dni, a temat o świętach zapewne stworzy ktoś z adminów, aby złożyć życzenia userom, to znaj mą dobroć i się tu wypowiem. Na wigilię zapewne pojadę do rodziców, żeby się najeść, zrobić zapasy żywności na resztę roku oraz spotkać się z rodzinką. Siostra jak zwykle dostanie od teścia kilka butelek whiskey i odbędzie się oficjalna degustacja. ;]
Ot normalne, polskie święta.

Ci@cho:
Jak wiekszosc polakow w domu z rodzina psie i cadillaku:)

Azariel:
Nom ja  też z rodziną i z kotem będe(Może w wigilie o północy przemówiXD).Nie wiem może gdzieś wyskocze.

Airyx:
Ja także - tradycyjnie, z najbliższą rodziną w domu (tylko z tą jak najbliższą; nie lubię tłumów :P). Nigdzie się raczej nie wybieram, bo latanie od krewnych do krewnych to dla mnie średnia przyjemność, więc raczej spędzę całe święta w domu - no, chyba że już nie będzie wyboru i będę musiał gdzieś iść...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej