Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Rome Total War
Casano:
Rome Total War, powiem szczerze, że nie byłem i nie jestem fanem tego typu gier. Poprostu gry tego typu niczym mnie nie przyciągają. Jednakże jeżeli mam ja ocenic z strony dzwięku i grafiki, to z tego co widziałem, robi wrażenie. Grafika, bardzo ładnie, i realistycznie wygląda, co przyciąga wzrok każdego gracza. Dzwięk, natomiast świetnie oddaje klimat gry, który równiez jak grafika umila granie w ową gre.
Podsumowujac, gra zrobiona jest estetycznie i ładnie, co nie oznacza że zaczne w nią grac.
Burzum:
Rome Total War byla moja pierwsza gra z serii Total War. Jestem jej fanem, bardzo jestem z niej zadowolony. BAlem sie ze to bedzie bardziej gra ekonomiczna niz strategiczna ale bardzo milo zostalem zaskoczony. Najlepiej gra mi sie rodem Juliuszow. Dla fanow tej gry polecam gre Medieval 2 Total War gra ta rownie mocno wciaga co jej poprzednik.
Dydzio:
Gra jest super, ale mi zacina nawet na najniższych szczegółach grafiki, nie da się grać, ale mimo to grałem. Znam tą grę na pamięć - znam wszystkie jednostki, nazwy miast itp. na razie w to nie gram.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej