Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiny potwór
Varek:
To jest tylko estetyka ale które potwory są najfajniejsze. Może wilk,troll a może krwiopijca? Są potwory które klniemy i za którymi przeczesujemy całą gre. Ja kocham potwory z drogimi trofeami. Za
trzy trolle z Faring Dostaje się 900zł.
Varek/Piotrek.P
Ci@cho:
Najfajniejsze sa demony, maja fajny wyglad i miecz. Juz przynajmniej nie wygladaja jak zmutowane krwiopijce
abcdef1:
Demony są zarąbiste. Mają dużo lepszy wygląd niż w Gothicu 1 i 2. Bardzo fajnie wyglądają też potwory (takie małe dinozaury).
Bezinek:
Najfajniejsze sa dla mnie wilki ,bo mają szarą skóre i sa zajefajnymi spamerami.Gdy jest ich powyzej 3 to często robie deda.
Kermitt:
A dla mnie najfajniejszymi stworzonkami w G3 były Cieniostwory. Być może nie wyglądały tak groźnie jak w dwójce i jedynce, ale mi się wydaje że to one jako tako trzymały klimat serii. Nadal tajemnicze. Polują nocą, śpią za dnia. Może moją opinię podciągam jeszcze zauroczeniem z wcześniejszych części ale i tak dla mnie to najlepsze potwory w trójce.
Poza tym to jak już wspomniano, bardzo luksusowo stworzono Demony, a mnie podobają się jeszcze Gargulce.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej