Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Jak szybko zdobyć kasę?
Vassili:
Gorna można łatwo pobić. Najlepiej kilka razy. Raz zaraz po wyjsciu z Ardei a drugi przy reddock. Będzie miał dwa topory jesli napotkacie zwierza (topór będzie miał "respa"). Oczywiscie jak już inni wymienili OBIJANIE goncow lesnych. Za kazdym razem gdy ich pookradasz, sprowadz tam zwierza i znow mają cały arsenał. Ale to tylko gra na bugach. Osobiscie nie polecam.
Aroslaw:
No nic 3 godzinki grania i już mam 20lv i 42k gold naprawdę robiąc szybko questy można się dorobić.
A tak po za tym... polecam polowanie na zwierzynę zabieranie futer czy zębów poźniej pieczenie mięsa i sell.
Firax:
ale co do pierwszego posta - do szybkiego uczenia się w ogóle potrzeba dość dużo starożytnej wiedzy ; ). A co do kasy - szybko podbij/ zdobądź reputację w Cape Dun i rób rundki - jens - Seruk, mają dużo warte łuki i miecze ; ). I Zawsze zbieraj to co wypadnie z Orków po podbiciu ; ).
Wentres:
W ben erai czy bakareshu zabilem wszystkich na arenie na poczatku gry tam mozesz sie dostac trzeba 1tys dac pozniej bedziesz mial jakies 10 czy 15 tys zarobisz ze wszystkich walk
Pozdr.
mSPlayer:
Wentres, jak grasz na poziomie prostym... Nie no, ja Cię nie osądzam, ale niektórym może być ciężko wygrać na takiej arenie.
Ale dalej...
Takie pytanko, do o 3 lata już starszego autora :D. Po co Ci niby stracić ten jeden PN, który i tak nic nie zmieni, na około 900 PN ? Plus te z tej umki, to jakieś dodatkowe 80+.
Jeśli chodzi o kasę, to nie jest to ciężkie. Postępuj wg fabuły (będzie ciężko, w Gothic 3 takowej zbytnio nie ma).
Chodzi mi tu o miasta. Będziesz miał odpowiednio dużo kasy (do 100k) jeśli przejdziesz całą Myrtanę i podbijesz ze 2 duże miasta.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej