Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Stary Obóz - opis
Pawlas:
SO to największy i najpotężniejszy z obozów, jednak ja wolę bractwo - zawsze jakaś alternatywa, no i ten klimat sekty, takiej osady zapuszczonej w dziczy/bagnie. A strażnik świątynny za łączenie magii z siła białego oręża jest jak dla mnie najciekawszą gildią, jego pancerze ''rzondzą'' poza pierwszym.
kronos1194:
Nie no mi się wydaje że to naprawdę jest dobre przynajmniej tu jest dokładnie i ładnie coś opisane bo ta "Encyklopedia" to masakra a powracając myślę że powinieneś tak wszystko opisać każde miejsce naprawdę się to przyda i nie przejmuj się tymi co narzekają lub wytykają jakieś błędy bo im się widać nudzi i nie mają się czego czepić
Pozdrawiam
Demonical Monk:
kronos1194 - widać jaki sobą reprezentujesz poziom. Kolejny który mówi: "Tu nie szkoła, tu forum jest!". Z pogardą patrzę na takich ludzi (Necros nie wcinaj się ;>), tym bardziej że odświeżasz topic.
Błędy się wytyka po to, żeby dążyć do perfekcji. Przyznaj, że nawet jeśli nie znasz zasad ortografii, to znacznie lepiej jest czytać poprawny, profesjonalny tekst. Przynajmniej ja tak miałem...
UPDATED! Skorygowałem trochę tekst. ÂŻadnych zabiegów stylistycznych się nie dopuściłem bo jest ślicznie.
Servin:
Fajne, z pewnością przyda się 'żółtodziobom' :)
Julian:
Naprawde pomocny poradnik ,przyda się nowym graczom.Jednak mógłby być dokłądniejszy bo to jest taki ogólny poradnik.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej