Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Orkowy obóz i dobijanie

(1/6) > >>

paw_el:
Witam. Mam 2 pytania !

Gdzie znajdę orkowy obóz przed Monterę, który muszę wybić na polecenie Anoga ? Doszedłem do Montery, tam gdzie w Gothic'u 3 były farmy ( tam gdzie się zbierało mleko i pszenice ). Tam jest obóz, ale z 20 orkami i samemu nie dam rady ich pokonać. Czy to ten ?

Jak mam dobijać? Np. próbowałem zabić Antona na polecenie Inoga i niby go zabiłem, ale tylko się położył i jak  mu się siły zregenrowały to wstał po prostu. Kilka razy to samo, nie potrafiłem go dobić ( nawet kulą ognia czy lodowym pociskiem )

Prosze o odpowiedź.

Pozdrawiam !

Alfeim:

--- Cytuj ---Gdzie znajdę orkowy obóz przed Monterę, który muszę wybić na polecenie Anoga ? Doszedłem do Montery, tam gdzie w Gothic'u 3 były farmy ( tam gdzie się zbierało mleko i pszenice ). Tam jest obóz, ale z 20 orkami i samemu nie dam rady ich pokonać. Czy to ten ?
--- Koniec cytatu ---
Idź do Borisa (ten myśliwy przy Geldren) i idź wprost ścieżką. Po kilku metrach znajdziesz mały obóz orków

--- Cytuj ---Jak mam dobijać? Np. próbowałem zabić Antona na polecenie Inoga i niby go zabiłem, ale tylko się położył i jak  mu się siły zregenrowały to wstał po prostu. Kilka razy to samo, nie potrafiłem go dobić ( nawet kulą ognia czy lodowym pociskiem )
--- Koniec cytatu ---
Dobij mieczem.

paw_el:

--- Cytuj ---Jak mam dobijać? Np. próbowałem zabić Antona na polecenie Inoga i niby go zabiłem, ale tylko się położył i jak  mu się siły zregenrowały to wstał po prostu. Kilka razy to samo, nie potrafiłem go dobić ( nawet kulą ognia czy lodowym pociskiem )
--- Koniec cytatu ---
Dobij mieczem.
[/quote]

Ale nie potrafię dobić mieczem, naciskam czy to PPM czy LPM i nic to nie daję.

Alfeim:

--- Cytat: paw_el w 14 Grudzień 2008, 11:02:40 ---Ale nie potrafię dobić mieczem, naciskam czy to PPM czy LPM i nic to nie daję.

--- Koniec cytatu ---
A to dziw. Niestety jedyne co Ci zostaje w takim razie to spróbować komendy w konsoli kill.

paw_el:
Muszę zabić tego Antona bo nie mogę robić dalej misji z Anogiem, ale zabijam go z 3 razy i cały czas wstaje mimo tego ze próbuje klikać na LPM czy na PPM... a nie chcę grać na kodach ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej