Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z Clovisem.

<< < (2/4) > >>

maciek18-96:
nie mi chodzi o to ze ten szpieg co mi zlecił go znalesc ten koles z geldern co jego brat w silden ządzi i dla niego tez miałem zrobic 3 inne zadania i nie wiem gdzie tren szpieg jest bo ten koles mi mowił ze thorus trzyma wiezniow miedzy arena a zamkiem ale nie moge go znalesc

Sajan:
Tam gdzie jest arena, to obok jest więzienie i ten szpieg.

diego16:
Szpeg jest we wiezieniu po lewej stronie jak idziesz na arene. aby go uwolnić możesz zapłacić strażnikowi 500 sz. albo sie z nim walczyć ( nie polecam tego rozwiązania ). Gdy zdobądziesz informacje od  Nicholasa, Sylvestra , Garena i Rudolfa to idz do geldern i zamelduj to Inogowi. Po zameldowaniu dostaniesz zadanie "Zajmij się Czarnym Magiem" idz do Trelis prześpij się do północy, a następnie idź za CM doprowadzi Cię do swojej jaskini ( w G3 były tam Tygrysy szablozęnne) po krótkiej rozmowie zabij go ( CM nie jest trudnym przeciwnikiem) Rozejżyj się w jego jaskini poniewarz znajdują się tam przydatne żeczy.

Chyba pomogłem.

maciek18-96:
to dzieki za tym co mi odpowiedzieli na moje pytanie i mam jeszcze jedno gdzie jest ten Nicholas bo juz innych znalazłem ale jego cos nie moge moze cos przeoczyłem

sir olo:
obejdź mury to znajdziesz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej