~ Milczenie Owiec; Hannibal; Czerwony Smok - wspaniała rola w tym Filmie Anthony Hopkinsa, wspaniały Thriller.
~ Sierociniec - Dane było nim wczoraj być na nim w kinie, przyjemny Horror, są straszne momenty. Wszystko ładnie pięknie a tu bach, aż mi dokumenty wypadły jak jakieś rurki wypadły z tego schowka. wspaniały horror.
~ Saga: Piła - po prostu piękne
~ Trylogia: Piraci z Karaibów - Dobra rola Johnny Deppa jako Jack'a Sparow'a
~ Skarby narodów obie części - Po prostu cudne, uważam ze pierwsza była lepsza od drugiej, ale oboje zasługują na uznanie.
~ Księżyc Voodoo - fany film, fajna fabuła, przyjemny klimat, no zainteresował mnie.
~ Klątwa El Charro - Fajna opowieść, młoda kobieta miewa koszmary o śmierci, nie wie że jest potomkiem zamordowanej kiedyś kochanki El Charro itd. fajne, warto obejrzeć. W główną rolę wciela się Andrew Bryniarski, znany z "Teksańskiej masakry Piłą mechaniczną"
~ obie części Hostel - Bardzo bardzo fajny, czego to ludzie nie wymyślą.
~ Wszyscy Ludzie Króla - wspaniały film w roli głównej Sean Penn grający rolę skarbnika miejskiego, który dochodzi do posady gubernatora, podczas filmu widać jego stopniową degradację z uczciwego dobrotliwego człowieka do cwanego miejscami człowieka. A cała historia jakby opowiedziana przez jego doradcę prędzej dziennikarza. ÂŁadna historia.
~ Beowulf - piękny Film po prostu.
~ Bad Company - przyjemny Film po prostu
~ Dowód - Wspaniały film ukazujący przeżycia córki opiekującej się swoim genialnym ojcem, który no niestety zwariował, jej ojciec był geniuszem amtematycznym, odziedziczyla talent po ojcu, jest ukazane niedowierzanie jej przez nowego chłopaka i siostrę, później sama zaczyna powątpiewać w to czy napisała owy dowód matematyczny. Polecam ;]
~ Gang Dzikich Wieprzy - Bardzo dobra komedia o wiekowych już motocyklistach, bardzo śmieszny, Polecam jeśli ktoś nie oglądał ;]
~ The Ring "Okrąg" - Fajny horror, ciekawa opowieść.
~ Saga: Harry Potter - spodobała mi się książka tak ze i film lubię.
~ Ostatni Samuraj - Wspaniale pokazane przeżycia i uczucia człowieka, jest pokazane jak przyjmuje kulturę samurajską i walczy dla nich do śmierci, wspaniałe.
~ Starsza Pani musi zniknąć - wspaniała komedia, to trzeba obejrzeć.
~ Saga: Szklana Pułapka - Wszystkie części były wspaniałe, najnowsza 4.0 jest najlepsza, ma to coś w sobie ;]
~ Pitch Black; Kroniki Ridicka - wspaniałe filmy opisujące przyszłość i życie człowieka, Riddicka, wspaniałe, polecam.
~ Iluzjonista - przyjemny film, ładnie pokazane, że jak człowiek chce, to może
. ładnie pokazane jak udało się im zmusić do samobójstwa syna cesarza.
~ Constatine - ładny film, fajna historia.
~ Numer 23 - zaraz kojarzy mi się temat ze skończeniem swiata, jak ktoś chce to może ze wszystkiego zrobić liczbę jaką chce, tutaj główny bohater Jim Carrey, wmawia wręcz sobie że jest przeklęty, że ma piętno na sobie, że tak powiem. okazuje się ze książka tak jak sądził jest o nim i napisana przez niego. Wspaniałe, polecam.
~ Bruce Wszechmogący - No piękna komedia, nic dodać nic ująć.
Polecam wszystkie filmy do obejrzenia, wspaniałe ;] .