Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Walka z Krukiem
Freek:
Witam ponownie , mam kolejny problem ... Tym razem z Krukiem. Macie na niego jakiś sposób ? Bo w walce wręcz nie mam szans , nie dość że mało mu obrażeń zadaje , to jeszcze gdy w niego uderzam , obrywam błyskawicą , a skończył mi się mikstury ... Mam 12 lvl , mam nadzieję że to nie za mały lvl ... Macie jakiś ciekawy sposób na tego drania ? Byłbym wdzięczny.
Sajan:
A przed Wyprawą do Jarkendaru byłeś w Górniczej Dolinie?Ja bym Ci radził( na 2 raz, bo teraz to za późno) żebyś poszedł do GD, a potem do Jarkendaru.Co do sposobu to sorry, ale nie pamiętam, bo dawno w NK nie grałem.
Jacko:
Ja jak szedłem na Kruka miałem chyba 26 level - po I Rozdziale 18, potem całe Jarkendar i zabiłem go na sam koniec Jarkendar - łukiem bez problemu - padł po 3 strzałach i nawet nie zdążył do mnie dojść.
Może i ten level masz za mały - wróć na chwilę do Korinis i nabij parę poziomów, potem całe Jarkendar i będzie bez problemów.
Nie pamiętam jaki wtedy miałem łuk, ale wszystko pakuję w łuk i dex i jest bardzo łatwo.
Nordale:
@Jacko
Szkielety i trolle też dajesz radę zabić tylko z łuku? :o
@topic
Oj cienki lvl. Podbij go robiąc questy od różnych ludzi. Co do zabicia Kruka możesz użyć (dość cennego w NK) zwoju Przyzwania Demona i zrobi to za ciebie bez problemu. Ew. możesz go zamrozić i tłuc go ile wlezie.
Respev:
--- Cytuj ---Mam 12 lvl , mam nadzieję że to nie za mały lvl ... Macie jakiś ciekawy sposób na tego drania ? Byłbym wdzięczny.
--- Koniec cytatu ---
Z takim poziomem to powinno się dopiero wejść do Jarkendaru. Co do sposobu - albo czar "Wezwanie Demona" albo "Deszcz ognia".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej