Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Muzyka Filmowa

(1/6) > >>

Cesc:
W tym temacie piszcie o muzcye filmowej która was zaimponowała.
Ja lubie kilka takich muzyczek z filmu:
Wymienie je wszystkie, no prawie( a prawie robi wielką różnice ).
Oto one:
Muzyka filmowa Braveheart w ucho wpada mi tylko jeden moment, ale reszta piosenki nie jest zła.
Muzyka z Filmu Yamakasi "Busta Flex" cały utwór jest spoko .
Muzyka z Gliniarz z Bevery Hills jak każdy.
Muzyka filmowa Leon Zawodowiec taa muzyka ma w sobie to coś.
Muzyka z Filmu 8 Mila tak ta muzyka jest najlepsza z tych wszystkich co podałem, ona ma swój klimat.
Muzyka z bajki Mój Brat Niedźwiedź "On My way"  - nie wiem czemu ale mi się podoba.

to tyle - ppozdro.

Grison:
Ja lubię muzykę z wszystkich trzech filmów Matrix. Fajne połączenie Metalu i coś w rodzaju techno.

Oprócz tego jest jeszcze trylogia Władca Pierścieni.
No i w tym temacie nie mógłbym pozostać obojętnym co do muzyki z filmu Troja.

No i na koniec polecam ścieżki dziwiękowe z dwóch części Shreka. Naprawde warto posłuchać.

Pozdro!

Smoke:
MATRIX - Matrix ma tak genialną muzykę, że to jeden z kilku filmów do których ściągnąłem soundtracki.

Doktor Dyzma, Killer, Killer 2 - ogólnie te piosenki, które wykonują Elektryczne Gitary  

Cóż... więcej filmów sobie jakoś nie przypominam  

aha, może ktoś z was wie jaka muza leci w filmie " XXX "? Nawet nie dawno w TV leciał. Wiem,
na bank że to Ramstein, ale nie wiem jakie utworki konkretnie... :( Jakby ktoś z was wiedział,
to bym bardzo prosił o napisanie posta. Pozdrawiam

Boba Fett:
Przyznam, że jest trochę melodii z filmów, które zapadają mi w pamięć i chętnie ujrzałbym je na swoim kompie. Oto filmy, z których melodie po prostu mnie urzekły:

- Star Wars  - ÂŁojezu, jak dla mnie cud, miód i powidło. Widać, że John Williams zna się na rzeczy i nie bez powodu dostał te wszystkie nagrody. Uwtory z Gwiezdnych Wojen  są jednymi z najpiększniejszych, jakie słyszałem.

- Predator  - Oj, długo trwało, zanim znalazłem utwór z samego filmu (jak na razie miałem tylko midi   ). Prócz tych niepokojacych rytmów, podoba mi się także piosenka, która gra podczas lotu helikoptera (bodajze lata 60 lub 70 jak mniemam). Ciągle jej szukam w necie i nie mogę znaleźć.  

- Rambo  - A dokładniej COLONNE SONORE - Rambo. Moja ukochana Dairin dość dawno temu znalazła ją dla mnie i mam ją do teraz. Jeszcze raz bardzo dziękuję, kotku.  

- Killer - Heh, co tu dużo mówić? Po prostu zaje...  

- Golden Eye  - Tak samo brzmi tytuł utworu, który śpiewa Tina Turner w filmie o Bondzie. Pamiętam, że za młodu zawsze lubiłem ją sobie nucić.  

- Bad Boys  - Tak jak film, nazywa się piosenka (Inner Circle - Bad Boys), którą jeden z policjantów puszcza w aucie. Szkoda, żena  tak krótko.  

Dragosani:
Mi podobały sie melodie z filmów:

Star Wars- Podobnie jak pan Fett uważam muzykę z tych filmów za dzieło. Najbardziej podoba mi się "Imperial March".

Władca Pierścieni- Po prostu doskonała muzyka. ÂŚwietna orkiestra.

Leon Zawodowiec- Ta muzyka ma w sobie to "coś"co oddaje sens filmu.

Underworld- Muzyka "mroczna" i naprawdę pasuję do filmu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej