Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
bug z pancerzem
(1/1)
tomekk600:
mój bug polega na tym ze noszac zbroje nordmarczyka i tarcze która miał rhobar przy zdjeciu tych przedmiotów nie odejmuja mi sie punkty ochrony przed danymi atakami a gdy zakładam przedmioty ponownie dodaja sie do tych co juz były tym sposobem mam po 240pkt ochrony przed osrzami i uderzeniami.. dodatkowo pancerz nordmarczyka mnozy sie w ekwipuniu i mam juz 3. da sie wpisac jakis kod zeby przywrócic punkty ochrony do normalnej postaci czy trzeba grac od momentu gdy było jeszcze normalnie.. mam nadzieje ze to 1 bo troche do przejscia bym miał
Azprime:
Standardowe pytanie:
Masz zainstalowany Patch 1.6 ?
Swoją drogą, cieszył bym się na Twoim miejscu.
Robben:
A nie przemieniłeś się wcześniej w jakąś bestię? Bo ten błąd zdaje się, że przy tym występuje. Jeśli chcesz to naprawić, to jedynym wyjściem jest wczytanie poprzedniego zapisu albo już kontynuowanie gry z tym (pomocnym ;)) bugiem.
tomekk600:
--- Cytat: Robben w 13 Grudzień 2008, 01:33:41 ---A nie przemieniłeś się wcześniej w jakąś bestię? Bo ten błąd zdaje się, że przy tym występuje. Jeśli chcesz to naprawić, to jedynym wyjściem jest wczytanie poprzedniego zapisu albo już kontynuowanie gry z tym (pomocnym ;)) bugiem.
--- Koniec cytatu ---
cholera zmieniłem sie w tego wilka z kamienia bogira.. no ale dzieki przynajmniej wiem czego mam nie robic :P A z takimi pomocami grac nie lubie załatwe by to było nawet na hard..
--- Cytat: Nostress w 13 Grudzień 2008, 01:19:25 ---Standardowe pytanie:
Masz zainstalowany Patch 1.6 ?
Swoją drogą, cieszył bym się na Twoim miejscu.
--- Koniec cytatu ---
Mam
Nawigacja
Idź do wersji pełnej