Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nowe potwory w G3
pawelek110:
trygoglytów jest 10 w całej grze.
5 a w jaskini miedzy Ardea a vangardem , nawet nie mają
nazwy, nie reaguja, dopiero jak sie ich uderzy, a po zabiciu stoja jak wryci zamiast leżec, taki bug.
POtem przy koncu gry 3 jest jak sie schodzi po schódkach
do Reddock i 2 przy bestii.
Robben:
A ci troglodyci to wersja Alfa czy Beta :rolleyes:? Nie wiem w jakim celu twórcy je umieścili w grze. Stoją nieruchomo i tak będą stać dopóki ich nie zaatakujemy. Niezbyt mi się podobają. Ale chwila - miało być 16 nowych potworów, więc gdzie one są? No tak, nie dość, że kiepscy programiści, to jeszcze kłamcy :P.
pawelek110:
Klamcami sa ale napewno nie Trine Studios twórcy gry tylko Jowood wydawca.
To on znowu popedzał twórców by koniecznie wydac produkt przed swietami jak w przypadku Piranhi z G3 podstawką . Obie gry powinny byc wydane conajmniej pół roku pózniej. Widac w dodatku ze wszystko było wciskane
w pośpiechu, ile oni mieli czasu pół roku by zeznajomic sie z silnikiem i na stworzenie dodatku, prawda mieli gotowy teren, ale tego silnika nie znali,o czym swidczy ze jak celujemy z łuku/kuszy i jest przyblizenie przeszkadzaja włosy. Nawet Piranha miała problem z tym silnikiem o czym świadczą nie poprawione błędy z przenikaniem łuku i kuszy na tarczy co wyglada wstretnie mimo tylu patchu oraz ze jak dokonamy przemiany w zwierza i wócimy w postac człowieka sa dwie głowy i ratuje tylko load ?
Respev:
No właśnie, jakie są nowe potwory w ZB? Troglodyci, "Szef" i co jeszcze? Nie spotkałem żadnych nowych bestii oprócz w/w.
Vigo:
Są nowe... ale tekstury na tych z G3... Beznadzieja... Topielce się troche zmieniły o0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej