Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Karawana do Silden

<< < (4/4)

L.E.N.I.N:
A którą stoną wszedłeś do miasta?Tą od stony młyna?Jeśli tak to powinien do ciebie sam zagadać Hamlar że dadzą se rade dalej.A i sytuacja którą opisał kolega wyżej też istnieje o ile mnie pamięć nie myli bo daaawno nie grałem w Zmierzch Bogów ale handlarzy powinno być 7 albo 6 razem z Hamlarem

Miemol:
Może inaczej - czy masz zainstalowanego patcha poprawiającego większość błędów w grze? Jeśli nie to radzę Ci go czym prędzej zainstalować i zacząć grać od nowa póki nie masz zbyt dużego postępu w fabule i szybko nadrobisz wszystko. Ja obecnie gram w ZB z patchem 1.0.89 i wszystko chodzi elegancko, o niebo lepiej niż na poprzednich patchach. W moim przypadku misję wykonałem dochodząc do Silden od strony młyna, o dziwo moich handlarzy gdzieś wcięło a misja i tak się powiodła. Może spróbuj połazić po Silden albo po tym mostku i dialog się "odblokuje"
ÂŻyczę powodzenia

Zaginiony97:
Ten mostek to jest to przejście obok młyna , gdzie wcześniej był Givess w Gothic 3  ;)

Lord Hejgen:
Tak jak mówią poprzednicy Halmar powinien sma się do ciebie odezwać po tym jak dotrzesz do mostku

Gorn Valfranden:
ja tam szedłem do hamlara i w drogę po drodze zaatakowało mnie 5 orków zwiadowców i dalej do ogniska w silden
{trochę to dziwne że bezimienny umie pływać a inni nie i się topią

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej