Autor Wątek: Lee  (Przeczytany 7029 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pancer

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Lee
« dnia: 12 Grudzień 2008, 16:37:28 »
Mam problem, wykonałem wszystkie zadania u tego strażnika bram do Lee ( tego na "T" ). Pytam sie czy moge z Lee pogadać i nagle jakiś pies mi szczeka  ;D i przewija sie rozmowę ze nic nie da sie zrozumieć. Nie wiem co teraz mam zrobić bo Lee nigdzie nie ma.

Offline Alfeim

• Magnat
Odp: Lee
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Grudzień 2008, 16:39:26 »
Mam problem, wykonałem wszystkie zadania u tego strażnika bram do Lee ( tego na "T" ). Pytam sie czy moge z Lee pogadać i nagle jakiś pies mi szczeka  ;D i przewija sie rozmowę ze nic nie da sie zrozumieć. Nie wiem co teraz mam zrobić bo Lee nigdzie nie ma.
Po tej rozmowie ze szczekaniem Lee powinien wychodzić z sali tronowej i usiąść przy pomniku Innosa. Jeśli nie możesz go dalej znaleźć to wpisz w konsoli (~):
goto Lee

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 12 Grudzień 2008, 16:39:26 »

Offline Messner

• Kret
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Grudzień 2008, 12:45:42 »
Gdy Lee wychodzi z sali tronowej kieruje sie do wyjścia z miasta(przynajmiej u mnie). Poszedlem z nim i powyjściu poszedł do lasu. W lesie jest mur przy którym stoi masa demonów(można je zabić jednym ciosem i dają 50xp...), a pózniej Lee przechodzi przez mur i jest na terenie nordmaru. Za murem sie zatrzymuje ale nie ma sposobu, żeby sie do niego dostać bo jak próbuje obejść mur okazuje się, że nordmar jest zablokowany przez niewidzialną ściane. Przez Faring tak jak się powinno wchodzić w podstawce też się nie da bo też jest niewidzialny mur...

Offline pogrom

• Kret
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Grudzień 2008, 18:10:18 »
ten sam problem T_T wykonalem wszystko co sie dalo w Vengardzie a Lee nie ma... potem biegam se po lesie zeby skrzynek poszukac:P i zobaczylem mur do Nordmaru...wlazlem na taka polke skalna obok i przeskoczylem mur - Lee tam stal ale nie dalo sie ruszyc...;/ Co trzeba zrobic zeby on wrocil? najlepiej bez kodow;]

Offline pawelek110

• Kret
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Grudzień 2008, 18:48:20 »
Nie da sie bez kodów, masz buga.
Potwierdzoniez kilku źródeł z Lee -to jest bug
nie zgadniesz gdzie on sie znalazł,
wpisałem kod "goto Lee"
i przeniosłem sie , a on był za murem gdzie zablokowali wejscie do Nordmaru.
czyli byłem na terenie zablokowanym , chodziłem po Nordmarze.
Dobrze że szło zagadac do niego ze Hanz sie zgodził do wojny, on mnie wysłał przekazac by Hanz wyruszył, ale potem znowu musiałem wpisac
"goto Lee" potem kazał mi porozmawiac z magiem ognia Immanullem.
I potem mogłem ruszyc do Gothy, tam juz czekała na mnie armia 9 paladynów razem z Hanzem i Lee.
Weszli do zamku prawidłowo. Potem juz jest dobrze.
Bug wystapeju jak Lee w poczatkowej rozmowie z nami oddala sie gdzieś lub w ogóle rozmawia na dziedzincu a nie w sali tronowej .
Nie wiem czy czasem nie trzeba najpierw wgrac patcha ENG 1 a potem dopiero 1,0,6
Ale mysle ze nastpeny oficjalny patch który wypusci
CD PROJECT jeszcze w tym roku bedzie poprawiał ten najgorszy bug powodujacy uniemoziwienie przejscia bez kodu.

Offline pogrom

• Kret
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Grudzień 2008, 20:13:47 »
hehe da sie przejsc mimo tego bugu...:) 2 sposoby znalazlem
1)nie wiem dokladnie o co chodzi ale pomiedzy 1 wizyta w Vengardzie a 2 wykonalem pare zadan (dokladniej grupa 4 orkow pomiedzy Montera a Cape Dun - odprowadzilem ich do szamana i skonczylem zadanie z Urbanusem i z tym wiezniem z Montery) oraz teleportowalem sie pare razy do stolicy (przez przypadek xD) potem poszedlem do Gorna on powiedzial cos w stylu "jeszcze tu jestes? myslisz co powiedziec Lee?" a potem poszedlem do Vengardu i Lee byl w sali tronowej ruszajac sie w prawo i w lewo(zablokowal sie) mysle ze chodzi o zagadanie do Gorna ale nie jestem pewien
2)wchodzimy na polke skalna na lewym koncu muru do Nordmaru bierzemy kule ognia/kusze i atakujemy Lee:P zacznie za nami biec, doprowadzamy go do sali tronowej i tam zaklepujemy go/on nas + amnezjana niego;] tego do konca nie sprawdzilem bo nie mialem amnezji xD(skonczylem na wbiegnieciu do sali tronowej) ale mysle ze dziala.
mam nadzieje ze komus pomoglem;)

Offline pawelek110

• Kret
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Grudzień 2008, 21:45:27 »
heh ciekawe sposoby, ale w kazdym razie tak nie powinno byc , zeby on był w Nordmarze.
On ma byc cały czas w sali tronowej i w kazdym razie to jest najgorszy bug w całym dodatku.

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Grudzień 2008, 21:15:50 »
Ale Lee za tym murem jest zawsze. Zanim poszedłem do Vengardu, to odwiedziłem tamtą okolicę i też tam był. Możliwe, że jest ich dwóch. Ciekawi mnie jeszcze inna rzecz. U mnie Lee był zawsze w sali tronowej, nigdzie mi nie znikną. Cóż, pewnie miałem farta. Bardzo dobrze, że nie ma Nordmaru i Varantu i że ta gra zapewnia 15h przygody, bo nie chciałbym się dłużej z nią męczyć.

Offline Damsem

• Kret
  • *
  • Reputacja: 5
  • HWDP
« Odpowiedź #8 dnia: 08 Marzec 2009, 08:56:03 »
ja miałem tylko 1 raz ten problem ale jak przechodziłem grę 2 raz to wszystko wpożątku i elegancko xD ale na koncu gry jest jakis bug.Ide rozmawaic z lee on mowi czy zostane krolem myrtany a on mowi tekst z konca gry z filmiku gry jest filmik koncowy tez to mowi moze maly bog ale wnerwiajacy

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #8 dnia: 08 Marzec 2009, 08:56:03 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18