Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Lee
pogrom:
hehe da sie przejsc mimo tego bugu...:) 2 sposoby znalazlem
1)nie wiem dokladnie o co chodzi ale pomiedzy 1 wizyta w Vengardzie a 2 wykonalem pare zadan (dokladniej grupa 4 orkow pomiedzy Montera a Cape Dun - odprowadzilem ich do szamana i skonczylem zadanie z Urbanusem i z tym wiezniem z Montery) oraz teleportowalem sie pare razy do stolicy (przez przypadek xD) potem poszedlem do Gorna on powiedzial cos w stylu "jeszcze tu jestes? myslisz co powiedziec Lee?" a potem poszedlem do Vengardu i Lee byl w sali tronowej ruszajac sie w prawo i w lewo(zablokowal sie) mysle ze chodzi o zagadanie do Gorna ale nie jestem pewien
2)wchodzimy na polke skalna na lewym koncu muru do Nordmaru bierzemy kule ognia/kusze i atakujemy Lee:P zacznie za nami biec, doprowadzamy go do sali tronowej i tam zaklepujemy go/on nas + amnezjana niego;] tego do konca nie sprawdzilem bo nie mialem amnezji xD(skonczylem na wbiegnieciu do sali tronowej) ale mysle ze dziala.
mam nadzieje ze komus pomoglem;)
pawelek110:
heh ciekawe sposoby, ale w kazdym razie tak nie powinno byc , zeby on był w Nordmarze.
On ma byc cały czas w sali tronowej i w kazdym razie to jest najgorszy bug w całym dodatku.
Robben:
Ale Lee za tym murem jest zawsze. Zanim poszedłem do Vengardu, to odwiedziłem tamtą okolicę i też tam był. Możliwe, że jest ich dwóch. Ciekawi mnie jeszcze inna rzecz. U mnie Lee był zawsze w sali tronowej, nigdzie mi nie znikną. Cóż, pewnie miałem farta. Bardzo dobrze, że nie ma Nordmaru i Varantu i że ta gra zapewnia 15h przygody, bo nie chciałbym się dłużej z nią męczyć.
Damsem:
ja miałem tylko 1 raz ten problem ale jak przechodziłem grę 2 raz to wszystko wpożątku i elegancko xD ale na koncu gry jest jakis bug.Ide rozmawaic z lee on mowi czy zostane krolem myrtany a on mowi tekst z konca gry z filmiku gry jest filmik koncowy tez to mowi moze maly bog ale wnerwiajacy
Nawigacja
Idź do wersji pełnej