Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Dwa problemy.Pilne>
(1/1)
Podejmujący Dezyzję:
Pierwszy:Gdzie dokładnie,powtarzam:DOKÂŁADNIE, co do centymetra,mam odprowadzić Hamlara i kupców?
Drugi:Mam szpiegować MAGA wchodzę do Trelis, a Orkowie mnie atakują.O co chodzi?
Serail:
Drugi problem jest banalny, wyzwalając miasta dla buntowników zraziłeś do siebie orków i będą ci robili kuku za każdym razem, gdy ich odwiedzisz...
Alfeim:
--- Cytat: Serail w 12 Grudzień 2008, 16:00:01 ---Drugi problem jest banalny, wyzwalając miasta dla buntowników zraziłeś do siebie orków i będą ci robili kuku za każdym razem, gdy ich odwiedzisz...
--- Koniec cytatu ---
:huh:
--- Cytat: Tarok w 12 Grudzień 2008, 15:56:15 ---Pierwszy:Gdzie dokładnie,powtarzam:DOKÂŁADNIE, co do centymetra,mam odprowadzić Hamlara i kupców?
Drugi:Mam szpiegować MAGA wchodzę do Trelis, a Orkowie mnie atakują.O co chodzi?
--- Koniec cytatu ---
1. Gdzie dokładnie? Przecież Hamlar prowadzi Cię dokładnie pod sam młyn w Silden, wystarczy po prostu iść za nim z resztą handlarzy.
2. Musiałeś wcześniej porozmawiać z Gornem, musisz wyruszyć teraz do Okary i pomóc magowi wody (znajdującemu się w głębi jaskini) zabić Kana i jego straż. Po zabiciu Kana, orkowie z powrotem staną się przyjaźni.
Respev:
--- Cytat: Serail w 12 Grudzień 2008, 16:00:01 ---Drugi problem jest banalny, wyzwalając miasta dla buntowników zraziłeś do siebie orków i będą ci robili kuku za każdym razem, gdy ich odwiedzisz...
--- Koniec cytatu ---
W Gothic III: Zmierzch Bogów?
--- Cytuj ---o zabiciu Kana, orkowie z powrotem staną się przyjaźni.
--- Koniec cytatu ---
I to mnie właśnie bardzo dziwi.
Podejmujący Dezyzję:
Dziekuję.Pomogło. ;D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej