Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Pakunki wędrowca

(1/2) > >>

ArtiStic:
Po zatłuczeniu czarnego maga postanowiłem odprowadzic Inoga do Anoga a po drodze spotkalem dziwnego kolesia ktory mowi mi ze to czego szukam znajde w jaskini kolo Silden. No i spoko... obskoczylem wszystkie jaskinie i znalazlem dwa pakunki wedrowca... jednen znalazlem juz wczesniej w kopalni na drodze do Geldern a kolejny w Okarze kolo maga wody. I moje pytanie... Co dalej? Z zadaniem nic mi sie nie dzieje... koles gdzies sie zapodzial zaraz po rozmowie nie wiem gdzie jest ani czy sie pojawi... proste pytanie co ja mam teraz zrobic?

Azprime:
Jeśli to zadanie nie jest ważne, po prostu zostaw je w spokoju i graj dalej. Wędrowiec możliwe że poszedł dalej, albo, co nas już nie zdziwi, po prostu zniknął lub zapadł się pod ziemie.

Thompson04:
On sie teleportował... po tym jak skończyły się kwestie dialogowe z nim... wskazówek należy szukać w opisie tych 2 pakunków a on sam się wkrótce pojawi... ;p

ArtiStic:
zrobil ktos to zadanie? jesli tak to prosze o opis jak i co bo nic nie wskazuje na to abym odnalazl te jego smieci ;/ spotkalem go drugi raz kolo jaskini niedaleko trelis i powiedzial mi ze cos na mnie czeka w jaskini za swiatynia w trelis i przysiegam ze wlazlem do kazdej dziury i nic nie znalazlem

Thompson04:
Jest tam Cor Kalom...

A to co on gada, że byśmy uważali co robili ma właśnie znaczenie do fabuły prawdopodobnie jak dalej pchniemy fabułe do przodu to znowu go spotkamy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej