Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

SmartHeap Library

(1/1)

user321:
Dawno już nie zakładałem wątków ale to co sie dzieje na moim kompie to tragedia... Włączam G3 i gram...po 30 min grania gdy chce zapisac lub wczytac grę, zawiesza sie ona i występuje taki komunikat:    SmartHeap Library
CO TO JEST!? i denerwuje mnie to jak nie wiem co... czym to jest spowodowane?

Co do sprzętu to jest ok na max detalach gram...patch 1.5 (bo mi sie nie chcialo zainstalowac 1.6)

Robben:

--- Cytuj ---Co do sprzętu to jest ok na max detalach gram...patch 1.5 (bo mi sie nie chcialo zainstalowac 1.6)

--- Koniec cytatu ---
To niech ci się zachce. Zainstaluj patha 1.6, a powinno być ok. Mi bez patha też się tak nieraz zacinało (szczególnie w Faring i w Vengardzie).

user321:
No dobra pobrałem z waszej strony patcha 1.6. Ok włączam ładuje sie z min. (szok) strasznie szybko...zaczynam grać a ta gra sie tnie jak !@#$% co to ma być!!! I jeszcze muzyka jakas taka charszcząca...a komunikat cały czas występuje...

Robben:
Odinstaluj, usuń główny folder, zainstaluj z powrotem i wgraj patha. Pobierz też najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej. Poza tym zmniejsz detale. Z tym dźwiękiem u mnie też czasem się tak dzieje. A ten błąd ci wyskakuje w każdym miejscu w grze, czy w konkretnym miejscu?

user321:
Mówiłem ze tylko przy wczytach i zapisach...a co do sterów mam nowego kompa i sterowniki są z czerwca tego roku...i jeszcze jedno teraz sie pogorszyło oprocz tego komunikatu jeszcze wyskakuje:  Where is the guru?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej