Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

czarny mag

(1/2) > >>

zbyglu:
tak jak zaczolem w ostatnim watku ale postanowilem go przeniesc tutaj :)

wiec mam problem jak pogadam juz ze wszystkimi co kazal mi ten szpieg  i jak wracam do trelis do inoga to dalej sie mnie pyta czy zdobylem jakies info o tym magu tylko jeden z tych co z nim mialem pogadac powiedzial mi ze mag gdzies wychodzi w nocy mam znalesc to miejsce czy co bo juz niekapuje

Alfeim:
Najpierw skieruj się do szpiega, następnie do Inoga (nie musisz wyruszać do jaskini czarnego maga)

duch12345:

--- Cytat: Alfeim w 06 Grudzień 2008, 18:21:29 ---Najpierw skieruj się do szpiega, następnie do Inoga (nie musisz wyruszać do jaskini czarnego maga)

--- Koniec cytatu ---
- ja niewiem z kim mam gadac Wiem że z Gananem (orkiem) i ze szpiegami ale gdzie oni są

Alfeim:

--- Cytat: duch12345 w 06 Grudzień 2008, 20:36:29 ---
--- Cytat: Alfeim w 06 Grudzień 2008, 18:21:29 ---Najpierw skieruj się do szpiega, następnie do Inoga (nie musisz wyruszać do jaskini czarnego maga)

--- Koniec cytatu ---
- ja nie wiem z kim mam gadac Wiem że z Gananem (orkiem) i ze szpiegami ale gdzie oni są

--- Koniec cytatu ---
Wejdź w zakładkę z questami i tam wybierz misje "Zdobądź informacje o czarnym magu". Tam masz opisane imiona wszystkich orków, po rozmowie z nimi, wróć do szpiega i na sam koniec udaj do Inoga.
Szpieg jest oczywiście w mieście, tam gdzie go odprowadziłeś, a orkowie znajdują się w Trelis.

duch12345:
Imiona znam, nie jestem zielony,żebym nie wiedział otym jak sprawdzic imiona, ale porozmawialem z orkiem i szpiegiem a Inog wciaz nie zalicz misji

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej