Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

"Zabij 10 krów z innego stada"

<< < (2/5) > >>

Shaurthatu:
O tóż wiek jak zabić te krowy , trzeba tylko poprawić sobie wytrzymałość i załatwić sobie lepszy mieczyk potem należy po północy uderzyć jedną krowę a reszta zacznie uciekać  do wyjścia ( jest tylko jedne ) wtedy należy przebiec do wyjścia i zacząć je atakować stojąc w wyjściu , przy odrobienie szczęścia wybijemy z koło 8-9 krów .
Uwaga za to mogą nas niestety za atakować  obywatele ( zazwyczaj z 3 ale można ich spokojnie pobić i nic się nie stanie  ).

Thompson04:

--- Cytat: Shaurthatu w 07 Grudzień 2008, 17:18:45 ---O tóż wiek jak zabić te krowy , trzeba tylko poprawić sobie wytrzymałość i załatwić sobie lepszy mieczyk potem należy po północy uderzyć jedną krowę a reszta zacznie uciekać  do wyjścia ( jest tylko jedne ) wtedy należy przebiec do wyjścia i zacząć je atakować stojąc w wyjściu , przy odrobienie szczęścia wybijemy z koło 8-9 krów .
Uwaga za to mogą nas niestety za atakować  obywatele ( zazwyczaj z 3 ale można ich spokojnie pobić i nic się nie stanie  ).

--- Koniec cytatu ---
Bez "god" tego raczej nie zrobisz bo beda cie w plecy atakować... a sie przesuniesz to już ci uciekają gdzie pieprz rośnie...

Shaurthatu:
Dlatego robisz to o północy , i atakujesz te krowy w wejściu\wyjściu nawalasz je do skutku nawet jak będe cię atakowali to i tak walisz w nie dalej a nawet jak nie ubijesz z byt wiele  to masz zawsze 2 krowy za miastem , a te które ci uciekły i tak wrócą ale na wszelki wypadek pobiegnij za nimi i poczekaj aż zaczną wracać...

Berdemer:
Dzisiaj miałem problem z tym zadaniem, rozwiązałem je tak:

1. Idę do zagrody, biję strażnika, który pilnuje krów.
2. Uciekam na koniec zagrody, po drodze zabijam tyle bydła ile mogę.
3. Krowy uciekają, strażnik wstaje.
4. Czekam, aż bydło wróci, znów powalam strażnika i dobijam niedobitki.

Thompson04:
A jak go zaatakujesz to inni się nie obrażą ;p ? P.S Ten Tahbert nawet w nocy pilnuje je tylko nie stoi na warcie lecz siedzi na ławce lub przy niewidzialnej ścianie, a nawet jak on nie widzi że atakujemy jego krowy to i tak odrazu sie podnosi i zresztą nie tylko on. No ale widać że pokojowo tego zadania nie da się rozwiązać :P Dzięki za sugestje ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej