Autor Wątek: Zabić Pedra  (Przeczytany 4018 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maliniak

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Zabić Pedra
« dnia: 03 Grudzień 2008, 18:58:44 »
mam pytanie odnosnie pedra ej czy jak grasz najemnikiem to idziesz do sprzedawcy w klasztorze i ten mowi ze masz misje i czy chcesz sie jej podjac i nie bedzie odwrotu no i mowi ze serpentes chce ze jak sie pedra znajdzie to trzeba go zabic jezeli sie tego podjolem i spotkam pedra w 6 rozdziale i go nie zabije to cos mi sie wtedy stanie jak nie wypelnie polecenia serpenteza??

Offline Airyx

• Myśliwy
  • Reputacja: -2
  • D'hara!
Zabić Pedra
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Grudzień 2008, 19:54:25 »
mam pytanie odnosnie pedra ej czy jak grasz najemnikiem to idziesz do sprzedawcy w klasztorze i ten mowi ze masz misje i czy chcesz sie jej podjac i nie bedzie odwrotu no i mowi ze serpentes chce ze jak sie pedra znajdzie to trzeba go zabic jezeli sie tego podjolem i spotkam pedra w 6 rozdziale i go nie zabije to cos mi sie wtedy stanie jak nie wypelnie polecenia serpenteza?

Jeżeli podjąłeś się tego zadania, to w VI rozdziale podczas rozmowy z Pedrem będziesz miał chyba (nie pamiętam czy na pewno tak jest, mogę się mylić) do wyboru dodatkową opcję dialogową, gdzie oświadczysz nowicjuszowi, że powinieneś go w tym momencie zabić, bo tak kazał ci Gorax. Jeżeli wybierzesz tę właśnie opcję, dostaniesz trochę punktów doświadczenia.

Forum Tawerny Gothic

Zabić Pedra
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Grudzień 2008, 19:54:25 »

Offline Maliniak

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Zabić Pedra
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Grudzień 2008, 16:59:21 »
Aha thx

Forum Tawerny Gothic

Zabić Pedra