Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Gildia zlodzieji.

(1/2) > >>

adiszon:
Jest problem.
Znalazłam już gildię złodzieji i wydałam ich Andre. Ale oni nic nie robią w tej sprawie...nie idą ich pojmać i nie dają mi nagrody. Andre tylko pyta czy znalazłam już przestępców (a przecież znalazłam tych zlodzieji) ale nie ma odpowiedzi, że znalazłam
Co mam zrobić?

Nordale:
Adre mówił, że wysłał tam swoje sługi? Jak tak to zadanie skończone. To normalne, że nie daje ci nagrody za znalezienie.

@adana

Wcale nie musi. Pozatym w I akcie (o ile jest w nim) nie dałaby rady ich zabić.

adana4:
musisz pozabijać członków gildii złodziei w kanałach

Germanovski:
Mam wielki problem,proboje go rozwiazac juz od kilku dni ale nie daje rady problem tyczy sie gildi złodziei. W opisie pisze ze mam isc do Brahama na plac targowy problem w tym ze nikogo nie ma o takim imienu druga sprawa to taka ze po tym jak pokazuje ten liscik Halvorovi to mam isc do gospody czyli Kardiffa według opisu ma mi on powiedziec ze ktos na mnie czeka niestety on nic takiego mi nie mowi natomiast HAkon nie ma dla mnie zadnej pracy mowi tylko ze mnie nie wyda swojemu podopiecznemu.... Co robic ? jak inaczej sie dostac do tej gildi (jestem straznikiem) ? Gdzie jest Atilla ? Prosze o odpowiedz

adana4:
nie dawno założyłem podobny temat w dziale noc kruka.poszukać nie zaszkodzi oczywiście mój problem został rozwiązany

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej